Työelämä on kiireistä ja stressiä kerääntyy, puretaanko tätä painoa koskaan kehosta tai mielestä? Varmasti olisi syytä.


Käytössäni olevat menetelmät tuomaan rentoutta:

*** Pienryhmille pidän voimavaravalmennusta, luottamuksellisissa ryhmissä (sis. kaksi – kolme tapaamista, myös etänä). Tapaamisten teemat sisältävät pohdintaa ja tehtäviä oman elämän hallintaan liittyen, omien mentaaliominaisuuksien kehittämistä, ajattelun vahvistamista sekä oman energian käytöstä ja lisäämisestä. Näissä valmennuksissa tehdään runsaasti erilaisia kehollisia sekä mielen rentoutumisharjoituksia. 

*** Ryhmille ohjaan lempeää, tutkiskelevaa liikettä, joogaa, missä jokainen saa tutkailla oman kehon ja mielen sen hetkistä tilaa. Tuo on hetki, jolloin ei tarvitse ratkaista tai suunnitella mitään, olla vain kehon kanssa lempeässä yhteydessä ja sitä kautta oppia kuuntelemaan itseään. Lämpimästi suosittelen tätä tuntia ja sopiva määrä voisi olla 1-2krt tunti viikossa tai muu omiin aikatauluihin sopiva rytmi. Ja tietenkin, tulen mielelläni ohjaamaan tutustumistunnin, joko paikan päälle tai etänä - miten parhaiten sopii.

*** Henkilöstölle tulen mielelläni kertomaan hyvinvoinnista, kehon ja mielen yhteyden löytämisestä ja vahvistamisesta sekä oman elämän suunnan haltuunotosta. Tällaista coaching -tyyppistä keskustelua teen mielelläni henkilötasolla (1-1 keskustelu) tai luentoina ryhmille. Oivallutan jokaisen huomaamaan omat vahvuutensa sekä asiat, joihin haluaa muutosta – en anna vastauksia mutta pyrin löytämään oikeat kysymykset.

  • Hyvinvointiluennot
    "Kiitos Minna iloisesta tilaisuudesta! Meidän porukkamme piti tilaisuutta oikein onnistuneena ja hyvin käynnistynyttä keskustelua jatkettiin illallisella. Teimme monia oivalluksia mm. tunteista sekä hyvinvoinnista ja jaoimme kokemuksia monista meille tärkeistä aiheista. Saimme myös hyviä käytännön vinkkejä rauhoittumiseen arjen pyörteissä. Uskon, että itselle annetut lupaukset pienistä teoista oman hyvinvoinnin eteen kantavat hedelmää."  Kati, Espoo.
    Hyvinvointiluennot tai oikeastaan -keskustelut ovat kuulijoita aktivoivia, oivalluttavia tapahtumia, missä jokainen pääsee pohtimaan omaa suhdettaan, voimavarojaan ja asennettaan omaan elämäänsä tai esimerkiksi ajankäyttöönsä. Erityisesti tarkastellaan, mistä saa lisää voimia ja vahvistusta sekä kuinka lopettaa energian valuminen turhiin asioihin - rentoudutaan ja löydetään siihen uusia tapoja ja kanavia. Luennot sisältävät runsaasti harjoitteita rentoutumiseen ja oman elämän tarkasteluun.
    Esimerkkejä luentojen teemoista: Hengittämällä energiaa ja rentoutta elämään, uni ja rentoutuminen, voimaa kehoon ja mieleen, kehitä paineensietokykyäsi ja joustava asenne ryhmässä.

*** Liikuntaretriitti on ihana yhdistelmä reipasta liikuntaa, hyvinvointiluento, rentouttavaa liikettä (joogaa) sekä syvärentoutus, ja sen toteutan yhdessä Salla Rinteen kanssa (kts. www.sallarinne.fi). Nämä liikuntaretriitit toteutetaan päivän (6,5h) tai puolen päivän (3,5h, sis. luento) mittaisina tapahtumina yrityksen omissa tiloissa (tai valitsemissa tiloissa). Tämä on vahvan kokemuksellinen, energisoiva ja rentouttava päivä – juuri mitä useimmat tarvitsevat! Huomaa myös, että yrityksenne voi tulla myös Krapille Tuusulaan ja nauttia ihanasta miljööstä, maittavasta ruoasta sekä teille räätälöidystä Liikuntaretriitistä. Lue lisää Krapin kotisivuilta.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn