Hyvinvointiluennot

"Kiitos Minna iloisesta tilaisuudesta! Meidän porukkamme piti tilaisuutta oikein onnistuneena ja hyvin käynnistynyttä keskustelua jatkettiin illallisella. Teimme monia oivalluksia mm. tunteista sekä hyvinvoinnista ja jaoimme kokemuksia monista meille tärkeistä aiheista. Saimme myös hyviä käytännön vinkkejä rauhoittumiseen arjen pyörteissä. Uskon, että itselle annetut lupaukset pienistä teoista oman hyvinvoinnin eteen kantavat hedelmää."  Kati, Espoo.

Hyvinvointiluennot tai oikeastaan -keskustelut ovat kuulijoita aktivoivia, oivalluttavia tapahtumia, missä jokainen pääsee pohtimaan omaa suhdettaan, voimavarojaan ja asennettaan omaan elämäänsä tai esimerkiksi ajankäyttöönsä. Erityisesti tarkastellaan, mistä saa lisää voimia ja vahvistusta sekä kuinka lopettaa energian valuminen turhiin asioihin - rentoudutaan ja löydetään siihen uusia tapoja ja kanavia. Luennot sisältävät runsaasti harjoitteita rentoutumiseen ja oman elämän tarkasteluun.

Esimerkkejä luentojen teemoista: Hengittämällä energiaa ja rentoutta elämään, uni ja rentoutuminen, voimaa kehoon ja mieleen, kehitä paineensietokykyäsi ja joustava asenne ryhmässä.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn