Työelämä on kiireistä ja stressiä kerääntyy, mutta puretaanko tätä painoa koskaan kehosta tai mielestä? Varmasti olisi syytä.


Käytössä olevat menetelmät tuomaan rentoutta:

*** Pienryhmille pidän voimavaravalmennusta, luottamuksellisissa ryhmissä (sis. kaksi – kolme tapaamista, myös etänä). Tapaamisten teemat sisältävät pohdintaa ja tehtäviä oman elämän hallintaan liittyen, omien mentaaliominaisuuksien kehittämistä, ajattelun vahvistamista sekä oman energian käytöstä ja lisäämisestä. Näissä valmennuksissa tehdään runsaasti erilaisia kehollisia sekä mielen rentoutumisharjoituksia. 

*** Ryhmille ohjaan lempeää, tutkiskelevaa liikettä, joogaa, missä jokainen saa tutkailla oman kehon ja mielen sen hetkistä tilaa. Tuo on hetki, jolloin ei tarvitse ratkaista tai suunnitella mitään, olla vain kehon kanssa lempeässä yhteydessä ja sitä kautta oppia kuuntelemaan itseään. Lämpimästi suosittelen tätä tuntia ja sopiva määrä voisi olla 1-2krt tunti viikossa tai muu omiin aikatauluihin sopiva rytmi. Ja tietenkin, tulen mielelläni ohjaamaan tutustumistunnin, joko paikan päälle tai etänä - miten parhaiten sopii.

*** Henkilöstölle tulen mielelläni kertomaan hyvinvoinnista, kehon ja mielen yhteyden löytämisestä ja vahvistamisesta sekä oman elämän suunnan haltuunotosta. Tällaista coaching -tyyppistä keskustelua teen mielelläni henkilötasolla (1-1 keskustelu) tai luentoina ryhmille. Oivallutan jokaisen huomaamaan omat vahvuutensa sekä asiat, joihin haluaa muutosta – en anna vastauksia mutta pyrin löytämään oikeat kysymykset.

*** Liikuntaretriitti on ihana yhdistelmä reipasta liikuntaa, hyvinvointiluento, rentouttavaa liikettä (joogaa) sekä syvärentoutus, ja sen toteutan yhdessä Salla Rinteen kanssa (kts. www.sallarinne.fi). Nämä liikuntaretriitit toteutetaan päivän (6,5h) tai puolen päivän (3,5h, sis. luento) mittaisina tapahtumina yrityksen omissa tiloissa (tai valitsemissa tiloissa). Tämä on vahvan kokemuksellinen, energisoiva ja rentouttava päivä – juuri mitä useimmat tarvitsevat! Huomaa myös, että yrityksenne voi tulla myös Krapille Tuusulaan ja nauttia ihanasta miljööstä, maittavasta ruoasta sekä teille räätälöidystä Liikuntaretriitistä. Lue lisää Krapin kotisivuilta.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn