Voimavaravalmennus


”Minnan valmennuksessa sain hyviä oivalluksia ja työkaluja ongelmieni ratkaisemiseksi. Minna taitavasti auttoi minua löytämään oman suuntani ja selkeyttämään tavoitteitani. Puolen vuoden valmennuksen aikana lähdin aina tapaamisten jälkeen täynnä uutta energiaa ja valmiimpana kohti unelmaani.” Niko 34v, Helsinki


Psyykkinen valmennus 

Välillä on hyvä pyytää apua kun alkanut epäilemään itseään, ehkä omaa ajatteluaan tai motiivejaan tai jos tarvitsee keinoja tunteiden ja mielen hallinnassa. Psyykkinen valmennus tuo mieleen rauhaa ja vahvuuttaa, niitä voi hyvin kehittää kuten voimaominaisuuksia. Myös keskittymiskykyä voi parantaa tietoisesti harjoittelemalla tai esimerkiksi jännittämis- tai pelkohaasteiden kanssa psyykkisestä valmennuksesta on hyötyä. Palveluun sisältyy haluttaessa analyysi nykytilasta, tavoitetilan kartoitus sekä säännöllistä kehityksen tarkastelua ja tavoitteen tarkistuksia - kaikki tämä hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Palvelut suunnitellaan vastaamaan juuri sinun tarpeitasi! 


UUTTA - Rentoutumisen yksityistunti (tätä on odotettu!)

Kehon ja mielen rentoutumiharjoituksia, meditaation, hengitysharjoitusten ja lempeiden kehollisten liikkeiden avulla. Mikäli mielen ja ajattelun harjoitukset keskustellen tuntuvat omalle, niin silloin painotus keskustelulla. Omaa ajattelua ja asennetta on mahdollista kehittää, sekä löytää keinoja nopeasti päästä takaisin tasapainoon, rauhalliseen tilaan. Halutessasi saat harjoituksia kotona tehtäväksi. Jos koet, että tämä on juuri sinulle tai tiedät jonkun, joka tästä hyötyisi - nyt tätä kannattaa kokeilla! 

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn