Projekti Persilja

Pieni pysähdys arjen kiireeseen


Projekti Persilja on kehitysprojekti, missä kehitetään työkalua arjessa pysähtymiseen erilaisten tallenteiden ja vinkkien avulla. Tämä palvelu on suunnattu ihmisille, jotka tarvitsevat lyhyitä pysähdyksiä, rentoutumisen hetkiä, helposti (ilman tila- tai varustetarpeita), missä ja milloin tahansa.


 

Tällä sivulla seurataan projektin vaiheita.


Tammikuu 2022: ensimmäinen pilottiryhmä koottu ja ensimmäiset videot jaettu heille. Oikein arvokasta palautetta monella tasolla. Huomioita kehittäjälle: tallenteiden teknisen toteutuksen varmistaminen.


Helmikuu 2022: pilottiin osallistujat antaneet arvokasta palautetta niin puheesta, äänen laadusta, visuaalisesta kokonaisuudesta, videoiden julkaisusta ym. Ensimmäiset pitemmät aktivoivat videot näkevät päivänvalon.


Maaliskuu 2022: pilottiryhmä sai käyttöönsä kaikki tehdyt pysähdykset ja saavat näin tehdä pysähdyksiä milloin haluavat ja kirjastosta etsiä aina hetkeen juuri oikean pysähdyksen - innolla odotan palautetta tästä jaksosta!!


Kevät/kesä 2022: Joitain uusia videoita on tehty ja näytetty pilottiryhmälle. Pääfokus on ollut muussa tekemisessä - mikä ratkaisu tuotteena paras, miten se suunnitellla, kenen kanssa, miten lanseerata ym. Sekä kasoittain käytännön asioita pohdittavana. Syksyllä jälleen konkreettisempaa tietoa!


Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn