Liikuntaretriitti

** Nyt myös omat sivut: www.liikuntaretriitti.fi! ** Käy osallistumassa arvontaan!


Hyvinvointia Krapilla Tuusulassa! 

Liikuntaretriitissä yhdistämme lempeää liikettä (joogaa) sekä liikuntaa (kahvakuulailua, pilatesta, nyrkkeilyä) samaan päivään, eli tästä päivästä löytyy jokaiselle jotain, eikä aikaisempaa kokemusta lajeista tarvita. Kiirettä ei pidetä ja kehon tuntemuksia kuunnellaan tarkasti ja päivä loppuukin energisoivaan syvärentoutukseen. Menneiltä Liikuntaretriiteiltä olemme saaneet palautetta:

"Arjen kiireiden ja häsellyksen keskellä päivä tuntui aivan taivaalliselta. Sai kääntyä omaan itseensä ja kuunnella mitä omalla keholla ja mielellä on sanottavana."

"Liikuntaretriitti lupasi paljon, mutta antoi vielä enemmän! Yhteen lauantaipäivään oli saatu mahtumaan monenlaista liikuntaa ja rentoutumista aikataulun ollessa silti ihanan väljä." 


Liikuntaretriitti - aikaa itselle (6,5h)

Tämä päivä tarjoaa Sinulle kehon ja mielen rentoutumista joogan ja meditaation keinoin sekä reippaampaan harjoittelua kuntonyrkkeilyn tai kahvakuulailun sekä pilateksen avulla - kaikkea sopivassa suhteessa kehoa kuunnellen. Lisäksi päivään sisältyy hyvinvointia tukeva luento (vaihtuva aihe) sekä lounas. Päivän lopussa on ihana syvärentoutus. Tämän päivän aikana ei kiirehditä, mutta ehditään paljon!


Hiljainen liikuntaretriitti - irti hetkeksi (6,5h)

Tämä päivä on luotu Sinulle, joka tarvitset hetken olla rauhassa - vietämme koko päivän hiljaisuudessa, puhumatta, ilman katsekontaktia (tuntien ohjausta lukuunottamatta) ja suljemme laitteet. Päivä tarjoaa Sinulle pysähdyksen - reippaampaa harjoittelua kahvakuulatunnilla ja pilatesta sekä rauhoittumista joogan ja meditaation avulla. Kuuntelemme tarkasti kehoa. Päivään sisältyy lounas sekä käyskentelyä luonnossa nauttien ajasta ilman tekemistä. Päivä päättyy syvärentoutukseen, levolliseen olotilaan.

 

Miniliikuntaretriitti - pieni irtiotto (3h)

Illassa yhdistyy jooga ja reipas liikunta, jotka yhdistettyinä tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen! Miniliikuntaretriitti on lyhennetty versio koko päivän liikuntaretriitistä. Saat uudenlaisen ja rentouttavan kehokokemuksen ja syvärentoutuksessa aika pysähtyy ja mieli virkistyy. 'Minin' aikana kuunnellaan ja kunnioitetaan kehoa ja sen kokemuksia, siksi tämä sopii aivan jokaiselle. Ohjaajien vahva kokemus takaa laadukkaan ja turvallisen tapahtuman. Tervetuloa kokemaan Miniliikuntaretriitti kanssamme!


Seuraavat miniretriittipäivät (hinta 36€):

  • Ke 17.8. Rentoutta niska-hartia-alueelle (reipas liikunta: kuntonyrkkeily) - TÄYNNÄ
  • Ke 14.9. Hyvinvointia selkään (kahvakuula/pilates)
  • Ke 19.10. Rentoutta lantioon (pilates)
  • Ke 9.11. Liikkuvuutta rintakehä-niska-hartia-alueelle (kuntonyrkkeily)
  • Ke 14.12. Joustoa jalkoihin (sis. jalkapohjat, reipas liikunta: kahvakuula)

Sekä seuraavat koko päivän liikuntaretriitit (hinta 79€):

  • La 3.9. teemana: Yksilöllinen hermosto ja sen huomioiminen harjoittelussa ja jokapäiväisessä elämässä.
  • La 8.10. on Hiljainen liikuntaretriitti, jonka aikana ei puhuta eikä käytetä laitteita
  • La 26.11. teemana: Hengittäminen ja sen avulla rentoutta

 

Liikuntaretriittivaraus

 

 

 

Ohjaajat (ohjaajilla kokemusta yhteensä yli 15000 kertaa)

SALLA RINNE. Pilates-, kuntonyrkkeily- ja kahvakuulaohjaaja sekä Sensovalmentaja. Sallan tunneilla tehdään huolellisesti ja tarkasti liikkeet. Monipuolisen taustansa vuoksi Sallalla on jokaiselle liikkujalle juuri hänelle sopivat neuvot ja ohjeet. Turvallisen harjoittelun lisäksi tunneilla on hauskaa! 

MINNA LOPONEN. Rentoutusmentori, joogaopettaja ja psyykkinen valmentaja, joka opettaa rentoutumista sekä auttaa omien voimavarojen käyttöönotossa. Hän pitää rentoutusmisen ja joogan yksilö- ja ryhmätunteja sekä luennoi hyvinvointiaiheista. Lisäksi hän toimii hierojana Järvenpäässä. Minnan tunneilla päästetään irti turhasta ja kotiin lähdetään lempeinä ja rentoutuneina.

 

KÄYTÄNNÖN TIETOA

Paikka: Krapi, Rantatie 2, Tuusula

Mukaan tarvitset: Joustavat vaatteet, oman joogamaton ja peiton sekä kannattaa varata juomapullo mukaan. 
Ilmoittautuminen Liikuntaretriittille täällä.

Ehdot: Ilmoittautuminen on sitova, mutta toivomme, että mikäli sinulla on koronaoireita tai olet altistunut, et tule paikalle. Ilmoita mahdollisesta peruutuksesta mahdollisimman nopeasti. Tapahtuma toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 8. Ilmoittautumalla sitoudut retriitin sopimus- ja peruutusehtoihin (alla).
Mikäli jokin asia jäi sinua mietityttämään, niin olethan yhteydessä Sallaan tai Minnaan: salla.rinne(a)hotmail.com tai minna(a)milocoo.fi

_____
LIIKUNTARETRIITIN OHJAAJAT
Salla Rinne. Lue lisää: https://www.sallarinne.fi
Minna Loponen. Lue lisää: https://minnaloponen.fi/
___
COVID-19
Noudatamme viranomaisten ajankohtaisia ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.
___
LIIKUNTARETRIITIN SOPIMUS- JA PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan tässä mainittuja ehtoja.
1. Vastuuvapautus
Osallistut retriitille omalla vastuullasi ja huolehdit itse omasta tapaturmavakuutuksestasi. Tapahtuman järjestäjinä emme ole vastuussa sinulle tai omaisuudellesi mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. Ohjelma on suunniteltu perusterveelle liikuntakykyiselle ihmiselle. Ilmoittaudut ja osallistut tapahtumaan vapaaehtoisesti. Olet itse vastuussa harjoitusten sopivuudesta itsellesi.
2. Peruutusehdot
Meillä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Retriitin peruuntuessa ilmoitamme siitä sinulle välittömästi tai viimeistään kolme päivää ennen retriittiä. Emme ole velvollisia korvaamaan tapahtuman peruutuksesta sinulle mahdollisesti aiheutuvia kuluja.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn