Lempeää joogaa ja jooganidra (ILOyoga)

Joogassa pyrin kehon kokemuksen ja sen tutkiskelun kautta auttamaan jokaista löytämään itsensä, kehon ja mielen ja niiden yhteyden. Ohjaan lempeää tutkiskelevaa joogaa. Tunneilleni on tervetulleita kaikki, kokemusta riippumatta - ohjaan siten, että tunti on miellyttävä ja antoisa jokaiselle. Tuntiin sisältyy pysähtyminen hetkeen, ajatuksista irti päästäminen ja kehon kokemuksessa oleminen, meditaatio. 

Jooganidra, 'jooginen uni', on syvärentoutus, jonka aikana olet tietoisuuden ja unen välimaastossa, aina ei ole mahdollista edes sanoa kummassa. Syvärentoutuksen vaikutuksia voi kokea paitsi itse rentoutuksessa ja unen laadussa sekä luovuuden vahvistumisena. Tämä on eräänlainen meditaatio, joka ohjataan sinulle sanallisesti ja sinun tarvitsee vain maata rentona ja seurata ohjeita. Aivan paras ja IHANA harjoitus! 


"Olen osallistunut Minnan joogatunneille jo vuosien ajan. Minna on upea ammattilainen, joka tekee työtään sekä suurella sydämellä että erinomaisella ammattitaidolla. Hän on syvällinen hyvinvointialan yrittäjä, jolta saa apua myös henkiselle puolelle. "Mari 47v, Helsinki"

"Lempeä aamujooga on paras mahdollinen alku päivälle, sillä Minnan ohjaus on asiantuntevaa ja ihan huippua, ja Zoomilla onnistuu mistä vaan!” Meri 48v, Espoo


YRITYKSILLE: ohjaan mielelläni pienemmille tai isommille ryhmille lempeää, tutkiskelevaa liikettä, joogaa, missä jokainen saa tutkailla oman kehon ja mielen sen hetkistä tilaa. Tuo on hetki, jolloin ei tarvitse ratkaista tai suunnitella mitään, olla vain kehon kanssa lempeässä yhteydessä. Lämpimästi suosittelen tuntia viikkoon. Ja tietenkin, tulen mielelläni ohjaamaan tutustumistunnin, joko paikan päälle tai online - miten teille vain parhaiten sopii. Ota yhteyttä, niin sovitaan asiasta!


AVOIMET TUNNIT:

Lempeä aamujooga, keskiviikkoisin klo: 7.15-8.15, online

Lempeä kehonherätystunti. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä, niin kehosi kuin mielesi. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. 

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua etukäteen. ZOOM-linkin aamujoogaan saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Toimi näin:

  • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, oman joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun (joogavyö).
  • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tunnin alkua, hinta 12€.
  • Koko kevätkausi (12.1.-6.4., ei vko8), hinta 96€
Joogavaraus
Jooganidra (syvärentoutus), sunnuntaisin (1krt/kk), klo: 20.30-21.15, online

Ihana rentoutuminen, energisoituminen ja unta tukeva sekä innovatiivisuutta ja intuitiivisuutta vahvistava syvärentoutuminen. Tämän session aikana käydään läpi kehoa sekä tarkastellaan hengitystä ja annetaan ajatusten virrata vapaana. TERVETULOA mukaan tähän ihanaan joogiseen uneen!

Muista ilmoittautua tunnille, ZOOM-linkin saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

  • Sunnuntai klo: 20.30-21.15, lempeää liikettä 10-15min & jooganidra (päivät: 23.1. / 20.2. / 20.3. / 10.4.)
  • Hinta: 10€, maksun voit suorittaa MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tuntia. 
  • Jos osallistut kaikkiin jooganidroihin, hinta 30€ (4kpl)
Jooganidravaraus
Iltajooga, maanantaisin klo: 19-20.15, online

Kehoa kuuntelevaa, lempeää liikettä, rauhoittamaan mieltä ja kehoa. Tutkiskelemme myös pysähtymistä, taukoa ja tilaa meissä ja sen tuntua kehossa. Kaikki tehdään kehoa kunnioittaen päästäen irti sellaisesta, mitä emme enää tarvitse. Energisoitumista. Kannattaa tulla mukaan - TERVETULOA!

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua, ZOOM-linkin saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Toimi näin:

  • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, omat joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun (joogavyö).
  • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tunnin alkua, hinta 14€.
  • Jos haluat mukaan koko kevätkaudeksi (10.1.-4.4., ei vko8), hinta 108€
Joogavaraus
TEEMAJOOGATUNTI viikonloppuun, palaa ohjelmistoon 2022

Lempeän liikkeen avulla teemme ihanan matkan omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen aina eri teeman ympärillä - päästämme irti turhasta ja olo kevenee. Teemajooga on 2,5h sessio, joka sisältää pienen tauon (5min) noin session puolessa välissä. Teemajooga päättyy jooganidraan eli syvärentoutukseen. Teemajooga järjestetään sekä online, että ihanassa Balance -salissa (Seutulantie 3-5 G, Järvenpää, ns. vanha mattotehdas). Ryhmän koko Balance -salissa on max 5hlöä

 
 
 
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn