Rentoutuminen, sen osaamien tai osaamattomuus on ollut isossa roolissa elämässäni aina. 


Muistan kärsineeni unihäiriöistä jo alakoulun aikana ja kehitin itse itselleni rentoutumisharjoituksia; kuvittelin itseni valtavan hyytelökuution sisään – ajattomaan, kevyesti keinuvaan tilaan. Ja aika ajoin tuosta mielikuvasta olikin apua. Lapsena ja nuorena urheilin aktiivisesti, aikuisten SM-tasolle asti ja urheilijana opin, että keho on aina kovilla. Mieltä ei tuolloin tässä yhteydessä huomioitu. Elin siis nuoruuteni ainaisen rasituksen alla, olin erityisen tunnollinen harjoittelija mutta kyllähän sitä nuorena jaksoi!


Voisi helposti sanoa, että olen nuoruuteni elänyt ’raskasta’ elämää, ilman riittävää palautumista ja kokonaisvaltaista hyvinvoinnista huolehtimista. Ja tulihan se katkeaminen sitten lopulta 34-vuotiaana, burn-out, jonka seurauksena olin lähes vuoden poissa työelämästä. Tämä, vaikka minulla oli tuossa vaiheessa jo paljon välineitä käsitellä kiirettä, stressiä, unettomuutta. Mutta lapsuudesta kertynyt väsymys, silloisen työn ja yksityiselämän koukerot, kiire ja kunnianhimo verottivat voimiani, kunnes keho eikä mieli jaksaneet enää. Ja tuo lähes 12kk pysähdys oli parasta, mitä saattoi tapahtua – jälkikäteen katsottuna.


Alkoi uusi aika elämässä, aloin arvostamaan itseäni ja aikaani uudella tavalla. Aloitin loppuelämän mittaisen projektin vahvistaa mielen ja kehon yhteyttä ja hidastaa elämää. Pienin askelin aloin tehdä vanhoja asioita uudella tavalla, itselleni sopivammalla tavalla ja hitaasti osaset löysivät paikoilleen siinä määrin, että syyskuussa 2019 jäin pois yritysmaailmasta, hyvästä työstä, hyvästä yrityksestä - yrittäjäksi. Siinä missä innostukseni uuden työelämän kanssa oli huipussaan, niin hyvinvointini sai jättiläismäisen haasteen – lähes kuukausittain toistuvan kuumeilun, eikä kukaan tiennyt mistä oli kyse. Pääsin jälleen työstämään rentoutumisen taitojani, ja -oh boy- niitä on tarvittu! Edelleen 2022. 


Olen rentoutusmentori,  rentoutusajattelija, -tietäjä, -opettaja, -neuvonantaja, -opas, -valmentaja. Koen, että olen hieman näitä kaikkia, kokemusasiantuntijana ja koulutettuna ammattilaisena auttamassa nyt muita ja edistämässä hyvinvointia. Enkä voisi olla paremmin itselleni sopivassa työssä! Herään aamuisin iloisena katsomaan, mitä kaikkea upeaa päivä tuo tullessaan! Tervetuloa ottamaan yhteyttä! 

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn