Liikuntaretriitti

Liikuntaretriitti tarjoaa liikettä ja rauhaa keholle ja mielelle! 

Liikuntaretriitti: Salla Rinne ja Minna Loponen

Liikuntaretriitti on ammattitaidolla suunniteltu yhden päivän kiireetön kokonaisuus liikunnan, rentoutumisen ja luonnon keskellä. Päivä tarjoaa keholle kahdenlaista liikettä: lempeää ja rauhallista sekä aktiivista ja energisoivaa - keho tarvitsee näitä molempia voidakseen hyvin. Liikuntaretriitissä yhdistyy reippaus ja rentous. Kaikessa tekemisessä kuunnellaan omaa kehoa, sen jaksamista ja taipumista juuri tänään - opetellaan kuulemaan mitä kehosi kertoo sinulle: mitä se tarvitsee?

Liikuntaretriitillä mieli palautuu ja rauhoittuu. Mieltä hellitään rauhoittamalla, rentoutumalla ja hiljentymällä - unohtamatta Krapin ihanaa ympäristöä ja luontoa. Tavoitteena on, että Liikuntaretriitin päätteeksi olet palautunut, energisoitunut ja hyvinvoiva. Saatatpa olla löytänyt liikunnan ilonkin!

Neljä Liikuntaretriitti-tapahtumaa:

  • Liikuntaretriitti, päivän mittainen rentouttava ja energiaa tuova tapahtuma (klo 10-16.30)
  • Hiljainen Liikuntaretriitti, päivä ilman puhetta ja laitteita (klo 10-16.30)
  • 24h Liikuntaretriitti, vuorokauden mittainen upea irtiotto (la klo 10 - su klo 10)
  • Boostia by Liikuntaretriitti, 3h tapahtuma keskiviikkoisin (klo 17-20, noin 1krt/kk)


Meillä Liikuntaretriitin ohjaajilla, Salla Rinne & Minna Loponen, on kokemusta yhteensä yli 15000 ohjatusta tapahtumasta, eli olet varmasti osaavassa ohjauksessa! Tapahtumiin sisältyy paljon, mutta kiireen tuntua ei tule - kokemus on upea! Lisäksi nämä tapahtumat sopivat aivan jokaiselle, sillä kaikki tehdään omaa kehoa kuunnellen. Tervetuloa mukaan!! 

Käy katsomassa tarkemmat tiedot ja päivämäärät (linkki alla). Varoitus - saatat innostua!!

LUE LISÄÄ: Liikuntaretriitin kotisivuille
Varaa paikkasi LiikuntaretriitillePosti
Puhelu
Instagram
LinkedIn