JOOGA&HENGITYS viikonloppuretriitti 10.-12.2.2023 - 1kpl 2hh jäljellä!

Tervetuloa ihanalle JOOGA&HENGITYS viikonloppuretriitille Villa Heponiemeen! Viikonloppu on täynnä joogaa, tietoista hengittämistä ja tietoa hengittämisestä, maukasta ja terveellistä ruokaa, oleskelua luonnossa, mukavaa seuraa, lepoa ja rauhaa. Kotiin lähdet rentoutuneena ja latautuneena, ja sinulla on jälleen yhteys itseesi.


Paikka on Puujärven rannalla, Karjalohjalla, kaunis Villa Heponiemi (noin 80km Helsingistä ja noin 100km Hyrylästä). Majoittuminen tapahtuu upeasti remontoidussa romanttisessa puutalossa yhden/kahden hengen huoneissa, missä jokaisella huoneella on oma wc/suihku. Aivan talon välittömässä läheisyydessä löytyy joogatila, josta avautuu uskomaton näkymä kohti järveä. Rannassa on sauna ja uiminen on talvellakin mahdollista. Lähistöltä löytyy metsäisiä polkuja oleskeluun ja kävelyille luonnon keskellä. Tämän viikonlopun aikana pääset pysähtymään ja lataamaan sisäistä voimaasi talven keskellä.


Jooga on lempeää, virtaavaa tai viipyilevää joogaa, missä aina havainnoidaan oma kehon kokemusta ja kuunnellaan, mitä oma viisautemme kehossa kertoo. Tärkeässä roolissa on myös oman hengityksen huomioiminen, niin asana-harjoituksessa kuin erillisiä hengitysharjoituksia tehdessä. Lisäksi meditaatioissa on kehollinen aspekti, pyrkien turhasta irrottautumiseen ja rentouteen.


Mukaan kannattaa pakata liikkumista varten (jooga & ulkoilu)  joustavia ja lämpimiä vaatteita, ja lämpötilaan sopivat kengät, oma joogamatto, lämmin peite rentouksia varten ja mahdollisesti tyyny. Bolsterin, joogavyön ja -tiilet saat lainaksi Heponiemestä. Myös muistiinpanovälineet on hyvä ottaa mukaan, näin saat kirjoitettua viikonlopun oivalluksiasi muistiin ❤️. Ja, halutessasi voit ottaa huoneen lämmössä säilyvää evästä mukaan.


JOOGA&HENGITYS viikonloppuretriitin ohjelma sisältää seuraavaa

  • paljon lempeää joogaa: virtaavaa, kehoa lämmittävää joogaa sekä rentouttavaa joogaa
  • runsaasti erilaisia hengitysharjoituksia
  • luento hengittämisestä ja rauhallisen hengittämisen hyödyistä
  •  jooganidra (=syvärentoutus) ja meditaatioita
  • iloa tuottavia tekoja itselle ja muille
  • terveellistä ja maukasta kasvispohjaista ruokaa (4x päivässä)
  • tilaa ja vapaata aikaa itselle, levätä, lukea, ulkoilla tai vain olla
  • lauantaina sauna ja uintimahdollisuus aamuin illoin

Ohjaajanasi toimii Minna Loponen, rentoutusmentori, joogaohjaaja (RYT500), BreathWork -ohjaaja (taso2), luennoitsija, psyykkinen valmentaja, koulutettu hieroja, entinen urheiluvalmentaja ja SM-tason koripalloilija. Hyvinvointialan yrittäjä. Joogaohjaajana en seuraa mitään traditiota vaan ohjaan lempeää, vapaata ja kehoa kunnioittavaa liikettä, joka sopii aloittelijasta pitkään joogaa harrastaneelle. Hengitysharjoitukset tehdään myös lempeästi, ja kaikkiin harjoituksiin annan taustoitusta ja tieteen näkökulmia, näin saadaan myös ymmärrys hengityksen merkityksestä.


HINTA
Viikonlopun hinta on 310€/2hh tai 360€/1hh, sisältäen majoituksen, ruokailut (terveellistä, kasvispohjaista ruokaa: aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), saunan lauantaina sekä ohjelman. Täysihoito ei sisällä liinavaatteita, vuokra 20€/hlö.


ALUSTAVA OHJELMA
Huomaa, sinulla ei ole osallistumisvelvoitetta, olet mukana niissä osissa, jotka puhuttelevat sinua. Varaan mahdollisuuden tehdä ohjelmaan muutoksia:
PE
16.30 Saapuminen ja majoittuminen
17.30 Lempeää joogaa ja hengitysharjoituksia (60min)
18.30 Päivällinen
19.30 Tervetuloa, yhteinen hetki
20.00 Rentouttavaa joogaa ja jooganidra (90min)
LA
8.00-8.30 Hiljainen meditaatio
8.30-9.30 Kehon herättely ja hengitysharjoituksia
9.30 Aamiainen
12.00 Lempeää lämmittävää/virtaavaa joogaa
13.00 Lounas
16.00 Luento hengityksestä ja sen merkityksestä (sis. harjoituksia)
17.00 Päivällinen
19.00 Rentouttavaa joogaa (90min)
20.30-22.00 Sauna
SU
8.00-9.00 Ohjattu meditaatio ja hengitysharjoituksia
9.00-9.30 Kehon herättely ulkona
9.30 Aamiainen
11.00 Lempeää joogaa & hengitysharjoituksia
12.00 Retriitin päätös
13.00 Lounas & kotiin


MITEN PÄÄSET PAIKALLE
Pääsääntöisesti pyritään kulkemaan kimppakyydein, mutta tarvittaessa voidaan järjestää haku Karjaan asemalta.


Anna nyt itsellesi ja/tai läheisellesi laatuaikaa ja lähde mukaan joogaamaan ja hengittämään ja nauttimaan ajasta luonnossa!

Lämpimästi tervetuloa mukaan JOOGA&HENGITYS viikonloppuretriitille!
Ilolla, Minna

Lisätietoa saat kirjoittamalla minna(a)milocoo.fi.


ILMOITTAUTUMINEN - vain yksi kahden hengen huone jäljellä!

Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova. Tarkista omista vakuutustiedoista mahdolliset korvausehdot. Mikäli joudut osallistumisesi peruuttamaan ja saat toisen tilallesi, ei retriitistä veloiteta. Huomaa, että majoitus ja ruokailu (230€/2hh/1hlö ja 280€/1hh/1hlö) maksetaan Heponiemessä paikan päällä ja ohjelmakulut (80€) heti viikonlopun jälkeen.
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn