JOOGAA&ETÄTYÖTÄ joogaretriitti 19.-21.9.2023


Tervetuloa JOOGAA&ETÄTYÖTÄ latautumispäiville, joogaretriitille Heponiemeen! Näiden päivien aikana pystyt hyvin tekemään etätöitä ja joogaamaan aamulla ja illalla ohjaajan kanssa – mikä irtiotto arjesta! Heponiemi tarjoaa maukasta ja terveellistä ruokaa, oleskelua luonnossa, lepoa ja rauhaa. Kotiin lähdet rentoutuneena ja latautuneena – tarvitset vain parin päivän pysähdyksen akkujen täyttymiseen!


Paikka on Puujärven rannalla, Karjalohjalla, kaunis Villa Heponiemi (noin 1h Helsingistä ja noin 1h15min Turusta). Majoittuminen tapahtuu ihanassa, äskettäin remontoidussa romanttisessa puutalossa kahden hengen huoneissa (4kpl), missä jokaisella huoneella on oma wc/suihku. Aivan talon välittömässä läheisyydessä löytyy joogatila, joka on vain meidän käytössämme. Rannassa on sauna ja uimaan voi mennä, vaikka aamuin illoin. Lähistöltä löytyy metsäisiä polkuja oleskeluun ja kävelyille luonnon keskellä.

JOOGA. Retriitin aikana on neljä eri joogatuntia, iltaisin (ti&ke) rentouttava jooga (yin) sekä jooganidra (klo 19-20.30) ja aamuisin (ke&to) lempeä ja kehoa lämmittävä jooga (somaattinen flow) sekä hengitysharjoituksia. Kaikki liike ohjataan aina kunnioittamaan oman kehon tuntemuksia. Myös tärkeää on oman hengityksen huomioiminen, niin asana-harjoituksessa kuin hengitysharjoituksissa. Sinulla on hyvä olla hieman joogataustaa.


TYÖ. Heponiemessä on hyvät yhteydet ja työtilat kaikille mukaan tuleville kahdeksalle osallistujalle. Pystyt keskittymään työhön aivan samalla tavalla kuin olisit kotona. Halukkaat voivat osallistua aamun ns. tsemppipalaveriin, missä asetetaan tavoite päivän työpanokselle, lounaalla ja illalla lyhyt purku, miten tavoitteet toteutuivat. Lisäksi voit halutessasi ottaa henkilökohtaisen 60min psyykkisen valmennuksen (motivaation vahvistamiseksi, tavoitteiden kirkastamiseksi tms.) tai palautumisohjauksen (tukemaan palautumistasi sekä löytämään avaimia energisempään elämään).


Mukaan kannattaa pakata liikkumista varten (jooga & ulkoilu) joustavia ja sään kestäviä vaatteita ja säähän sopivat kengät, oma joogamatto, lämmin peite rentoutuksia varten ja mahdollisesti tyyny. Bolsterin, joogavyön ja -tiilet saat lainaksi Heponiemestä. Halutessasi voit ottaa huoneen lämmössä säilyvää evästä mukaan.


JOOGAA&ETÄTYÖTÄ joogaretriitin ohjelma sisältää seuraavaa

  • neljä kehollista jooga-asana harjoitusta: lempeää, virtaavaa, kehoa lämmittävää joogaa sekä rentouttavaa joogaa
  • erilaisia hengitysharjoituksia ja meditaatioita
  • kaksi jooganidraa (=syvärentoutus)
  • tsemppipalaverit ja purut
  • terveellistä ja maukasta kasvispohjaista ruokaa (4x päivässä)
  • tilaa ja aikaa itselle ja toisaalta loistavan mahdollisuuden tehdä rauhassa töitä
  • mahdollisuus henkilökohtaiseen psyykkiseen valmennukseen tai palautumisohjaukseen


Ohjaajanasi toimii Minna Loponen, rentoutusmentori, joogaohjaaja (E-RYT500 – ohjannut yli 2000h joogaa), palautumisohjaaja ja psyykkinen valmentaja, BreathWork -ohjaaja (taso2), luennoitsija, koulutettu hieroja, entinen urheiluvalmentaja ja SM-tason koripalloilija. Hyvinvointialan yrittäjä.
Joogaohjaajana en seuraa mitään traditiota vaan ohjaan lempeää, vapaata ja kehoa kunnioittavaa liikettä. Hengitysharjoitukset tehdään myös olotilaa tunnustellen, lempeästi.


HINTA
Retriitin hinta (tiistai-illasta torstai-iltapäivään) sisältäen majoituksen, ruokailut (terveellistä, kasvispohjaista ruokaa: aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) on 180€/hlö (2hh), lisäksi joogaohjaus 80€/hlö – kokonaishinta siis 260€/hlö (2hh). Ja halutessasi voit ottaa henkilökohtaisen psyykkisen valmennuksen tai palautumisohjauksen 45min/60€. Huomaa: täysihoito ei sisällä liinavaatteita, vuokra 20€/hlö.

MITEN PÄÄSET PAIKALLE
Pääsääntöisesti pyritään kulkemaan kimppakyydein, mutta tarvittaessa järjestetään haku juna-asemalta.


Anna nyt itsellesi ihana pysähdys arjesta, töitä tehden ja kuitenkin panostaen omaan hyvinvointiin!


Lämpimästi tervetuloa mukaan JOOGAA&ETÄTYÖTÄ joogaretriitille!
Ilolla, Minna

Lisätietoa saat kirjoittamalla minna(a)milocoo.fi.


Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova. Tarkista omista vakuutustiedoista mahdolliset korvausehdot. Mikäli joudut osallistumisesi peruuttamaan ja saat toisen tilallesi, ei retriitistä veloiteta. Huomaa, että majoitus ja ruokailu 180€/hlö (2hh) maksetaan Heponiemessä paikan päällä ja joogaohjaus (80€) heti retriitin jälkeen.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn