Lempeää joogaa ja jooganidra

Joogassa pyrin kehon kokemuksen ja sen tutkiskelun kautta auttamaan jokaista löytämään itsensä, kehon ja mielen ja niiden yhteyden. Ohjaan lempeää tutkiskelevaa joogaa. Tunneilleni on tervetulleita kaikki, kokemusta riippumatta - ohjaan siten, että tunti on miellyttävä ja antoisa jokaiselle. Tuntiin sisältyy pysähtyminen hetkeen, ajatuksista irti päästäminen ja kehon kokemuksessa oleminen, meditaatio. 

Jooganidra, 'jooginen uni', on syvärentoutus, jonka aikana olet tietoisuuden ja unen välimaastossa, aina ei ole mahdollista edes sanoa kummassa. Syvärentoutuksen vaikutuksia voi kokea paitsi itse rentoutuksessa ja unen laadussa sekä luovuuden vahvistumisena. Tämä on eräänlainen meditaatio, joka ohjataan sinulle sanallisesti ja sinun tarvitsee vain maata rentona ja seurata ohjeita. Aivan paras ja IHANA harjoitus! 


Minusta joogaohjaajakoulutuksessa sanottua (Melanie Cooper, kouluttaja, The Shala):

  • "Minna attended our teacher trainings in Yoga Nidra and Yin. I was very impressed with her thoughtful and intelligent approach to the practice and to teaching. Her experience, enthusiasm and knowledge really shine through." Love, Melanie 

Ja tässä muutama kommentti asiakkailtani:

  • "Olen osallistunut Minnan joogatunneille jo vuosien ajan. Minna on upea ammattilainen, joka tekee työtään sekä suurella sydämellä että erinomaisella ammattitaidolla. Hän on syvällinen hyvinvointialan yrittäjä, jolta saa apua myös henkiselle puolelle. "Mari 47v, Helsinki"
  • "Lempeä aamujooga on paras mahdollinen alku päivälle, sillä Minnan ohjaus on asiantuntevaa ja ihan huippua, ja Zoomilla onnistuu mistä vaan!” Meri 48v, Espoo


RENTOUTUMISEN YKSITYISTUNTI (joogaa ja muuta) 

Välillä on hyvä pyytää apua kun alkanut epäilemään itseään, ehkä omaa ajatteluaan tai motiivejaan tai jos tarvitsee keinoja tunteiden ja mielen hallinnassa. Psyykkinen valmennus tuo mieleen rauhaa ja vahvuuttaa, niitä voi hyvin kehittää kuten voimaominaisuuksia. Myös keskittymiskykyä voi parantaa tietoisesti harjoittelemalla tai esimerkiksi jännittämis- tai pelkohaasteiden kanssa psyykkisestä valmennuksesta on hyötyä. Palveluun sisältyy haluttaessa analyysi nykytilasta, tavoitetilan kartoitus sekä säännöllistä kehityksen tarkastelua ja tavoitteen tarkistuksia - kaikki tämä hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Palvelut suunnitellaan vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!


”Minnan valmennuksessa sain hyviä oivalluksia ja työkaluja ongelmieni ratkaisemiseksi. Minna taitavasti auttoi minua löytämään oman suuntani ja selkeyttämään tavoitteitani. Puolen vuoden valmennuksen aikana lähdin aina tapaamisten jälkeen täynnä uutta energiaa ja valmiimpana kohti unelmaani.” Niko 34v, Helsinki


Kehon ja mielen rentoutumisharjoituksia joogan, meditaation, hengitysharjoitusten ja lempeiden kehollisten liikkeiden avulla. Mikäli mielen ja ajattelun harjoitukset keskustellen tuntuvat omalle, niin silloin painotus keskustelulla. Omaa ajattelua ja asennetta on mahdollista kehittää, sekä löytää keinoja nopeasti päästä takaisin tasapainoon, rauhalliseen tilaan. Halutessasi saat harjoituksia kotona tehtäväksi. Jos koet, että tämä on juuri sinulle tai tiedät jonkun, joka tästä hyötyisi - nyt tätä kannattaa kokeilla! Yksityistunnin hinta on 85€/1hlö ja 109€/2-3hlö.

Mikäli kiinnostuit, laita minulle sähköpostia: minna(a)milocoo.fi.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn