Lempeää joogaa ja jooganidra

Joogassa pyrin kehon kokemuksen ja sen tutkiskelun kautta auttamaan jokaista löytämään itsensä, kehon ja mielen ja niiden yhteyden. Ohjaan lempeää tutkiskelevaa joogaa. Tunneilleni on tervetulleita kaikki, kokemusta riippumatta - ohjaan siten, että tunti on miellyttävä ja antoisa jokaiselle. Tuntiin sisältyy pysähtyminen hetkeen, ajatuksista irti päästäminen ja kehon kokemuksessa oleminen, meditaatio. 

Jooganidra, 'jooginen uni', on syvärentoutus, jonka aikana olet tietoisuuden ja unen välimaastossa, aina ei ole mahdollista edes sanoa kummassa. Syvärentoutuksen vaikutuksia voi kokea paitsi itse rentoutuksessa ja unen laadussa sekä luovuuden vahvistumisena. Tämä on eräänlainen meditaatio, joka ohjataan sinulle sanallisesti ja sinun tarvitsee vain maata rentona ja seurata ohjeita. Aivan paras ja IHANA harjoitus! 


Minusta joogaohjaajakoulutuksessa sanottua (Melanie Cooper, kouluttaja, The Shala):

 • "Minna attended our teacher trainings in Yoga Nidra and Yin. I was very impressed with her thoughtful and intelligent approach to the practice and to teaching. Her experience, enthusiasm and knowledge really shine through." Love, Melanie 

Ja tässä muutama kommentti asiakkailtani:

 • "Olen osallistunut Minnan joogatunneille jo vuosien ajan. Minna on upea ammattilainen, joka tekee työtään sekä suurella sydämellä että erinomaisella ammattitaidolla. Hän on syvällinen hyvinvointialan yrittäjä, jolta saa apua myös henkiselle puolelle. "Mari 47v, Helsinki"
 • "Lempeä aamujooga on paras mahdollinen alku päivälle, sillä Minnan ohjaus on asiantuntevaa ja ihan huippua, ja Zoomilla onnistuu mistä vaan!” Meri 48v, Espoo


SYKSYN 2022 AVOIMET TUNNIT:

Lempeä aamujooga, keskiviikkoisin klo: 7.15-8.15, etänä ja Balancessa, Järvenpäässä (ns. hybridi)

Lempeä kehonherätystunti. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä, niin kehosi kuin mielesi. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. 

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua etukäteen. ZOOM-linkin aamujoogaan saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Toimi näin:

 • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, oman joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun (joogavyö).
 • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tunnin alkua, hinta 12€.
 • Jos haluat mukaan koko syksyksi, lue lisätietoa täältä


Joogavaraus
Jooganidra (syvärentoutus), sunnuntaisin (1krt/kk), klo: 20.30-21.15, etänä

Ihana rentoutuminen, energisoituminen ja unta tukeva sekä innovatiivisuutta ja intuitiivisuutta vahvistava syvärentoutuminen. Tämän session aikana käydään läpi kehoa sekä tarkastellaan hengitystä ja annetaan ajatusten virrata vapaana. TERVETULOA mukaan tähän ihanaan joogiseen uneen!

Muista ilmoittautua tunnille, ZOOM-linkin saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

 • Sunnuntai klo: 20.30-21.15, lempeää liikettä 10-15min & jooganidra 30min
 • Hinta: 10€ tai 15€/2krt, maksun voit suorittaa MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tuntia. 
 • Jos haluat ostaa useamman kerran yhdellä kertaa, lähetä minulle sähköpostia
Jooganidravaraus
Iltajooga, nyt TIISTAI-ILTAISIN klo: 18.45-20.00, etänä

Kehoa kuuntelevaa, lempeää liikettä, rauhoittamaan mieltä ja kehoa. Tutkiskelemme myös pysähtymistä, taukoa ja tilaa meissä ja sen tuntua kehossa. Kaikki tehdään kehoa kunnioittaen päästäen irti sellaisesta, mitä emme enää tarvitse. Energisoitumista. Kannattaa tulla mukaan - TERVETULOA!

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua, ZOOM-linkin saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Toimi näin:

 • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun (joogavyö).
 • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tunnin alkua, hinta 14€.
 • Mikäli haluat mukaan koko syksyksi, lue lisätietoa täältä


Joogavaraus
RENTOUTUMISEN YKSITYISTUNTI (joogaa ja muuta) 

Välillä on hyvä pyytää apua kun alkanut epäilemään itseään, ehkä omaa ajatteluaan tai motiivejaan tai jos tarvitsee keinoja tunteiden ja mielen hallinnassa. Psyykkinen valmennus tuo mieleen rauhaa ja vahvuuttaa, niitä voi hyvin kehittää kuten voimaominaisuuksia. Myös keskittymiskykyä voi parantaa tietoisesti harjoittelemalla tai esimerkiksi jännittämis- tai pelkohaasteiden kanssa psyykkisestä valmennuksesta on hyötyä. Palveluun sisältyy haluttaessa analyysi nykytilasta, tavoitetilan kartoitus sekä säännöllistä kehityksen tarkastelua ja tavoitteen tarkistuksia - kaikki tämä hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Palvelut suunnitellaan vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!


”Minnan valmennuksessa sain hyviä oivalluksia ja työkaluja ongelmieni ratkaisemiseksi. Minna taitavasti auttoi minua löytämään oman suuntani ja selkeyttämään tavoitteitani. Puolen vuoden valmennuksen aikana lähdin aina tapaamisten jälkeen täynnä uutta energiaa ja valmiimpana kohti unelmaani.” Niko 34v, Helsinki


Kehon ja mielen rentoutumisharjoituksia joogan, meditaation, hengitysharjoitusten ja lempeiden kehollisten liikkeiden avulla. Mikäli mielen ja ajattelun harjoitukset keskustellen tuntuvat omalle, niin silloin painotus keskustelulla. Omaa ajattelua ja asennetta on mahdollista kehittää, sekä löytää keinoja nopeasti päästä takaisin tasapainoon, rauhalliseen tilaan. Halutessasi saat harjoituksia kotona tehtäväksi. Jos koet, että tämä on juuri sinulle tai tiedät jonkun, joka tästä hyötyisi - nyt tätä kannattaa kokeilla! Yksityistunnin hinta on 85€/1hlö ja 109€/2-3hlö.

Mikäli kiinnostuit, laita minulle sähköpostia: minna(a)milocoo.fi.

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn