Jooga & lempeä liike

 

Varauskalenteriin


Joogassa, kehon liikkeessä, tutkiskelen ja kannustan havainnoimaan oman kehon kokemusta ja sitä kautta löytämään itsensä, kehon ja mielen ja niiden yhteyden. Ohjaan lempeää ja tutkiskelevaa joogaa. Tunneilleni on tervetulleita kaikki, kokemusta riippumatta - ohjaan siten, että tunti on miellyttävä ja antoisa jokaiselle. Tuntiin sisältyy pysähtyminen hetkeen, ajatuksista irti päästäminen ja kehon kokemuksessa oleminen, meditaatio sekä tietenkin asana- eli liikkumisen osuus. Jokaisella tunnilla myös kiinnitetään huomiota hengitykseen.


Olen joogaohjaaja, lempeän joogan ohjaaja tai paremmin sanottuna LEMPEÄN LIIKKEEN OHJAAJA. Tyylini ohjata sopii jokaiselle, ei tarvitse olla vuosien kokemusta tullakseen tunneilleni. Tunnen, mutta en opeta, joogafilosofiaa enkä rajoittaudu minkään tietyn suuntauksen ohjaajaksi, vaikka esimerkiksi opistoissa ohjaan tälläkin hetkellä Astangaa ja Yin:iä. Tuntini ovat helppoja ja kehoa kuuntelevia, valitsen teemaan ja tuntiin sopivat palat eri suuntauksista, niin että ne palvelevat tunnin tavoitetta.


Katso tällä hetkellä ohjaamani viikkotunnit. Tervetuloa mukaan!


Minusta joogaohjaajakoulutuksessa sanottua (Melanie Cooper, kouluttaja, The Shala):

  • "Minna attended our teacher trainings in Yoga Nidra and Yin. I was very impressed with her thoughtful and intelligent approach to the practice and to teaching. Her experience, enthusiasm and knowledge really shine through." Love, Melanie 

Rentoutumisharjoitus

Huomion siirtäminen kehoon ja sen tuntemuksiin rauhoittaa mieltä. Kokeile vaikka! Varaa tätä varten muutama minuutti aikaa:

  • Seiso mukavassa asennossa ja lähde pyörittämään häntäluunpäätä rauhalliseen tahtiin.
  • Tunne painonsiirrot jalkapohjissa, hienoisena tuntemuksena.
  • Jatka hetki (1-2min), tee vaihtelevasti eri kokoisia ympyröitä.
  • Vaihda suuntaa ja toista kaikki edellä.
  • Pysäytä liike ja seiso tasaisesti molemmilla jaloilla.

NYT. Tarkkaile tuntemuksia, kehossa ja mielessä. Mitä huomaat?

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn