Hyvän Olon joogamatka Örön saarelle 18.-20.11.2022 - Valoa pimeyteen.

Tervetuloa Hyvän Olon matkalle Örön Linnakesaarelle
Tämä saari on kuin tehty meille Hyvän Olon matkaajille - keidas ihanassa ulkosaaristossa. Saaressa on tilaa hengittää, katse kantaa ulapalle, mieli rauhoittuu ja avautuu. Luontopolut vievät kulkemaan pitkin Pitkä Ikävä -tietä, kivisiä rantoja, kallioita ja riippusiltaa. Kuljeskele saarella kävellen tai pyöräillen. Pysähtele ja tunne syysluonnon voima - istahda saaren kallioille tai meren ääreen.


Huolehdimme yhdessä saaren henkilökunnan kanssa järjestelyistä. Örön ravintolakeittiö valmistaa meille maukkaat kasvispainotteiset ateriat. Majoittumispaikka on vanhaan kasarmirakennukseen tehty viihtyisä hotelli tai sen vieressä sijaitseva Upseeritoiston ryhmähostelli. Meillä on käytössämme hotellin yhteinen olohuone, joka on myös oma joogatilamme.


Valoa pimeyteen – matkalla sukellamme viiden elementin ja meridiaanien maailmaan rentoutumalla lempeässä Shiatsu-hoidossa ja jooga-harjoituksissa. Aamut aloitamme kehonavauksilla ulkona ja illat päättyvät pitkään yin-joogaharjoitukseen. Lauantaihin sisältyy myös meditaatio ja hengitysharjoituksia. Joogatunnit sopivat sekä ensikertalaiselle että kokeneelle joogille - kaikki tehdään omaa kehoa kuunnellen, kiireettä. Näiden lisäksi tiedossa on omatoimista ulkoilua luonnossa, rauhoittumisen hetkiä, saunaa ja uintia. Löydämme oman voiman sisältämme ja annamme sen loistaa - Valoa pimeyteen!

Ohjaajien esittely

Outi Komi, Shiatsu-hoitaja & Hyvän Olon matkojen järjestäjäKäytännönläheisenä idealistina toteutan haavettani yhdistää yrittäjyys terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen juuri omannäköiselläni tavalla. OKOMI nimellä tarjoan yrityksille ja yhteisöille koulutusta ja osaamisen kehittämistä. Taustaltani olen kasvatustieteilijä ja kotitalousopettaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta, kuuntelusta ja rohkaisemisesta. Aikaisemmassa työssäni olen kehittänyt niin yrityksen henkilöstöä kuin palveluja ja toiminut esimiehenä palvelualan yrityksissä ja oppilaitoksissa. Antamani shiatsu-hoidot ovat kokonaisvaltaisia, syvästi rentouttava hoitoja, jotka vaikuttavat kehoon ja mieleen, ja edistävät hyvinvointia. Hoito lievittää kipua, laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Rakastan näitä kohtaamisia ja hoitojen antamista - tervetuloa patjalleni!

Minna Loponen, rentoutusmentori, joogaohjaajaOlen entinen yritysmaailman kiirehtijä, tämän päivän hidastelija, ajasta nautiskeleva yrittäjä. Taustaa minulla on myös urheilumaailmasta ja olenpa ehtinyt asua ulkomaillakin jokusen vuoden. Kantapään kautta opin, että oma keho on paras opettajani, mutta sitä tarvitsee oppia kuuntelemaan! Ja juuri siten ohjaan myös joogaa, ideoita antaen mutta varmistaen, että jokaiselle jää tilaa kokea ja tutkia, mikä on tuntuu hyvälle ja on parhaaksi, juuri nyt. Usein pysähtyminen harjoitukseen on ainoa keino saada ylivirittynyt keho ja mieli rauhoittumaan! Tunneillani rentoudutaan hengitysharjoitusten avulla ja pysähdytään myös hetkeksi antamaan mielen rauhoittua (meditoidaan), liikkeet ovat lempeitä ja tehdään omaa kehoa kuunnellen - tuntini sopivat aloittelijasta kokeneeseen joogiin. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan kanssani!


Matkan kokonaishinta (sis. ohjelmat, majoitus, ruokailut ja venematkat) : 446 €/ 1hh hotellihuone, 396 € 2hh hotellihuone kaverin kanssa, 346 € Upseeritoimiston ryhmähostelli (4hh). Örön palvelut veloitetaan ennen matkaa ja ohjelmapalvelut (110 €) matkan jälkeen.


TERVETULOA joogamatkalle Örön saarelle kanssamme! Mukaan mahtuu 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.


Terveisin Outi ja Minna


Halutessasi voit olla meihin yhteydessä:
Outi Komi, p 044 344 5377, info(a)okomi.fi (tai lue lisää Outin kotisivulta)
Minna Loponen, p. 045 122 1225, minna(a)milocoo.fi


MATKA ON NYT TÄYNNÄ, mutta jos haluat ilmoittautua jonoon, niin lähetä minulle sähköpostia: minna(a)milocoo.fi.


Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn