Hyvän Olon joogamatka Örön saarelle 14.-16.4.2023 - Hyvä syvä uni


Tämä saari on tehty meille Hyvän Olon matkaajille - keidas ihanassa ulkosaaristossa! Saaressa on tilaa hengittää, ihastella merta, luontoa ja heräävää kevättä ympärillä. Täällä mieli rauhoittuu. Luontopolut vievät sinut Pitkä Ikävä -tielle, kivisille rannoille,  kallioille ja riippusillalle. Voit kuljeskella saarella kävellen tai pyöräillen. Pysähdellä ja tuntea keväisen luonnon voima, istahtaa saaren kallioille tai meren äärelle.

Huolehdimme yhdessä saaren henkilökunnan kanssa järjestelyistä. Örön ravintolakeittiö valmistaa meille maukkaat kasvispainotteiset ateriat. Majoittumispaikka on vanhaan kasarmirakennukseen tehty viihtyisä hotelli. Matkan ajan meillä on käytössämme hotellin yhteinen olohuone, joka on myös oma joogatilamme.


HYVÄ SYVÄ UNI –matkalla käymme läpi kehollisia keinoja laskeutua rentouteen ja vahvistaa unta. Myös rentouttava shiatsu-hoito vahvistaa syvää untasi. Ohjelmassa on aamuista kehon herättelyä meren äärellä, dynaamista-, lempeää- ja yin -joogaa sekä syvärentoutus. Lauantaihin sisältyy meditaatio ja hengitysharjoituksia. Käymme myös läpi hyvän unen edellytyksiä ja itsensä hoitokeinoja (uniluento). Jooga sopii sekä ensikertalaiselle että kokeneelle joogille - kaikki tehdään omaa kehoa kuunnellen. Sinulla on lisäksi hyvin aikaa ulkoilla Örön upeassa luonnossa, rauhoittua, nauttia rantasaunan löylyistä ja uinnista. Tämä on uuden ajan alku, matkalla kohti parempaa unta! 

Seuralaiset, jotka eivät halua osallistua joogaohjelmaan ja shiatsuun, ovat myös lämpimästi tervetulleita mukaan. He voivat halutessaan osallistua kehon aamuherätykseen molempina aamuina sekä tulla kuuntelemaan uniluentoa lauantaina.

Ohjaajien esittely

Hyvän Olon joogamatkojen järjestäjät: Outi Komi keltaisessa takissa ja Minna Loponen ruskeassa takissa. Kuva syksyn 2022 matkalta Örölle.

Outi Komi, Shiatsu-hoitaja & Hyvän Olon matkojen järjestäjä

Käytännönläheisenä idealistina toteutan haavettani yhdistää yrittäjyys terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen juuri omannäköiselläni tavalla. OKOMI nimellä tarjoan yrityksille ja yhteisöille koulutusta ja osaamisen kehittämistä. Taustaltani olen kasvatustieteilijä ja kotitalousopettaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta, kuuntelusta ja rohkaisemisesta. Aikaisemmassa työssäni olen kehittänyt niin yrityksen henkilöstöä kuin palveluja ja toiminut esimiehenä palvelualan yrityksissä ja oppilaitoksissa. Antamani shiatsu-hoidot ovat kokonaisvaltaisia, syvästi rentouttava hoitoja, jotka vaikuttavat kehoon ja mieleen, ja edistävät hyvinvointia. Hoito lievittää kipua, laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Rakastan näitä kohtaamisia ja hoitojen antamista - tervetuloa patjalleni!

Minna Loponen, rentoutusmentori, joogaohjaaja

Olen entinen yritysmaailman kiirehtijä, tämän päivän hidastelija, ajasta nautiskeleva yrittäjä. Taustaa minulla on myös urheilumaailmasta ja olenpa ehtinyt asua ulkomaillakin jokusen vuoden. Kantapään kautta opin, että oma keho on paras opettajani, mutta sitä tarvitsee oppia kuuntelemaan! Ja juuri siten ohjaan myös joogaa, ideoita antaen mutta varmistaen, että jokaiselle jää tilaa kokea ja tutkia, mikä on tuntuu hyvälle. Myös hyvinvointiluennoillani haastan kuuntelijaa kuuntelemaan, mikä minulle on oikein - itse oivaltamaan oman totuutensa. Harjoitukseen pysähtyminen on monesti hyvä keino saada ylivirittynyt keho ja mieli rauhoittumaan! Joogatunneillani rentoudutaan hengitysharjoitusten ja meditaation avulla, liikkeet ovat lempeitä ja tehdään omaa kehoa kuunnellen - tuntini sopivat aloittelijasta kokeneeseen joogiin. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan kanssani!


Matkan kokonaishinta (sis. majoitus, ruokailut, ohjelma & organisointi, venematkat) : 456 €/hlö (1hh) ja 396 €/hlö (2hh) ja seuralaiset 386 €/hlö (1hh) ja 326 €/hlö (2hh). Örön palvelut (hotelli ja ruokailut) veloitetaan ennen matkaa/Öröllä ja ohjelmapalvelut ja venekulut matkan jälkeen. Lähtö Kasnäsin satamasta perjantaina klo 15.00 kohti Öröta, paluu lähtee sunnuntaina klo:14.00 Öröltä.

TERVETULOA mukaan Hyvän Olon joogamatkalle! Mukaan mahtuu 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä (sekä 8-10 seuralaista).


Terveisin,
Outi ja Minna

Halutessasi voit olla meihin yhteydessä: 

  • Outi Komi, info(a)okomi.fi,  p. 044 344 5277, tai lue lisää: www.okomi.fi
  • Minna loponen, minna(a)milocoo.fi, p. 045 122 1225


Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn