Hyvän olon joogamatka Örön saarelle 22.-24.4.2022

EDIT: Tämä kevään 2022 matka täyttyi kolmessa viikossa - ja matka oli mitä onnistunein! :o)


Örön linnakesaari on kuin tehty meille Hyvän Olon matkaajille. Saaressa on tilaa hengittää, katse kantaa ulapalle, mieli rauhoittuu ja avautuu. Meri kutsuu varhaiselle aamu-uinnille kehonherättelyn jälkeen. Luontopolut vievät kulkemaan Pitkää Ikävää, kivisiä rantoja, kallioita ja riippusiltaa.

 

Kuljeskele saarella ja tunne tuulen, meren ja auringon voima, kävele tai pyöräile. Istahda saaren kallioille tai rannalle meren ääreen. Rentoudu hetki lempeässä Shiatsu-hoidossa, avaa kehoasi yhdessä muiden kanssa. Luonnon ympäröimänä kuuntele itseäsi ja elä tätä hetkeä.

 

Huolehdimme yhdessä saaren henkilökunnan kanssa järjestelyistä ja ohjelmasta, johon kuuluu kehon- ja mielen herättelyä joogaten (sisällä ja ulkona luonnossa) ja meditoiden, omatoimista ulkoilua luonnossa, yhteisiä ja omia rauhoittumisen hetkiä, sauna ja uintia, lisäksi saat Shiatsu-hoitohetken. Örön ravintolakeittiö valmistaa meille maukkaat kasvispainotteiset ateriat. Majoittumispaikka on vanhaan kasarmirakennukseen tehty viihtyisä hotelli ja Upseeritoimiston ryhmähostelli. Meillä on käytössämme myös yhteinen olohuone hotellin yhteydessä sekä erillinen joogatila.


Hyvän Olon joogamatka Örön saarelle 22.-24.4.2022
Tästä pääset lukemaan tarkemmin matkasta ja fiilistelemään kuvilla Örölta
Esite Örön joogamatka.pdf (4.77MB)
Hyvän Olon joogamatka Örön saarelle 22.-24.4.2022
Tästä pääset lukemaan tarkemmin matkasta ja fiilistelemään kuvilla Örölta
Esite Örön joogamatka.pdf (4.77MB)Ohjaajien esittely

Outi Komi, Shiatsu-hoitaja & Hyvän Olon matkojen järjestäjä


Käytännönläheisenä idealistina toteutan haavettani yhdistää yrittäjyys terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen juuri omannäköiselläni tavallaOKOMI nimellä tarjoan yrityksille ja yhteisöille koulutusta ja osaamisen kehittämistä. Taustaltani olen kasvatustieteilijä ja kotitalousopettaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta, kuuntelusta ja rohkaisemisesta. Aikaisemmassa työssäni olen kehittänyt niin yrityksen henkilöstöä kuin palveluja ja toiminut esimiehenä palvelualan yrityksissä ja oppilaitoksissa. Antamani shiatsu-hoidot ovat kokonaisvaltaisia, syvästi rentouttava hoitoja, jotka vaikuttavat kehoon ja mieleen, ja edistävät hyvinvointia. Hoito lievittää kipua, laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Rakastan näitä kohtaamisia ja hoitojen antamista - tervetuloa patjalleni!


Minna Loponen, rentoutus- ja joogaohjaaja & psyykkinen valmentaja


Olen entinen yritysmaailman kiirehtijä, tämän päivän hidastelija, ajasta nautiskeleva yrittäjä. Taustaa minulla on myös urheilumaailmasta ja olenpa ehtinyt asua ulkomaillakin jokusen vuoden. Kantapään kautta opin, että oma keho on paras opettajani, mutta sitä tarvitsee oppia kuuntelemaan! Ja juuri siten ohjaan myös joogaa, ideoita antaen mutta varmistaen, että jokaiselle jää tilaa kokea ja tutkia, mikä on tuntuu hyvälle ja on parhaaksi, juuri nyt. Usein pysähtyminen harjoitukseen on ainoa keino saada ylivirittynyt keho ja mieli rauhoittumaan! Tunneillani rentoudutaan hengitysharjoitusten avulla ja pysähdytään myös hetkeksi antamaan mielen rauhoittua (meditoidaan), liikkeet ovat lempeitä ja tehdään omaa kehoa kuunnellen - tuntini sopivat aloittelijasta kokeneeseen joogiin. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan kanssani!


TERVETULOA keväiselle Örön saarelle kanssamme! Mukaan mahtuu 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Terveisin Outi ja Minna


Halutessasi voit olla meihin yhteydessä:

Outi Komi, p 044 344 5377, info(a)okomi.fi (tai lue lisää Outin kotisivulta)

Minna Loponen, p. 045 122 1225, minna(a)milocoo.fi
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn