Kevään 2023 avoimet tunnit

Varaa paikka koko loppukaudeksi (sposti)
Varaa paikka yksittäiselle tunnille


AAMUN ENERGIAN AVAUS (AEA, etänä)

Upea aamun energian avaus, eli lempeän liikkeen hetki (20min), missä liikutetaan ja avataan kehoa ja siten vapautetaan mieltä sekä pysähdytään hengityksen äärelle harjoituksin. Tule sellaisena kuin olet, vaikka tauolle työpaikalla!  Päivä vaan on niin paljon paremmin liikkeen jälkeen!

Kevätkausi starttaa to 2.3. ja jatkuu ti 30.5. asti, sessiot ma, ti, to, pe, eli yhteensä 48 kertaa. Mukana voit olla myös kuukauden, ja kertakäyntikin on mahdollinen.

Hinta: maalis-toukokuu 90e, kuukausi 35e, kertamaksu 5e. Halutessasi saat myös tallenteen jokaisesta sessiosta käyttöösi 3vrk ajaksi, 5e kuukaudessa.**

Aamun energian avaus sisältää:

 • neljänä arkiaamuna (ma, ti, to, pe) viikossa livenä ohjatut sessiot
 • lempeää, energiaa avaavaa liikettä
 • lempeitä rauhoittavia tai aktivoivia hengittämisen harjoituksia
 • tallenteen käyttöösi 3 vrk ajaksi

 

Aloittaa voit kuukauden alussa tai keskellä kuukautta, jokainen kerta on oma kertansa, ei jatkumo edellisestä. Lämpimästi TERVETULOA mukaan ☀️


PALAUTUMISOHJELMA -RYHMÄ (Balance-sali, Järvenpää)

 • Lempeää liikettä ja jokaiselle sopiva palautumisohjelma (3 erilaista), musiikilla tärkeä rooli. Vuosien kehitystyöntulos (PalautumiskouluPRO). Tämän harjoituksen lisäksi jokainen kerta myös voimia palauttava syvärentoutus. Viisi perjantaita (24.2./10.&24.3./7.&21.4.) klo 17-18.30, paitsi pe 7.4. klo 10-11.30. Ryhmän koko 6hlö.
 • Hinta: 90e ** 

LEMPEÄ ILTAJOOGA (etänä)

 • Virtaavasta rentouttavaan joogaan. Lempeää, kehoa hoitavaa ja vahvistavaa joogaa, missä mieli rauhoittuu. Tuntilla liikutaan omaa kehoa kuunnellen, joten se sopii aivan jokaiselle ja hieno tapa kuunnella kehoa ja sen tuntemuksia. ** Tiistaisin, klo 19.00–20.15. Kevätkausi 3.1.-30.5 eli 19 krt (ei vkot 7,16 ja yksi muu). 
 • Hinta 190 € tai 14€ / krt.** (huomaa, jos aloitat kesken kauden sovellan alennettua hintaa)

LEMPEÄ AAMUJOOGA (etänä)

 • Virtaavasta joogasta yin-joogaan. Hieman aktiivinen, kuitenkin edelleen rauhallinen aloitus päivälle. Hiki tunnilla ei tule, mutta keho lämpenee ja pehmenee ja mieli virkistyy - mikä loistava tapa aloittaa päivä! ** Keskiviikkoisin, klo 7.15–8.15. Kevätkausi 18.1.–31.5. eli 17krt (ei vko 7, 16 ja yksi muu). 
 • Hinta 150 € tai 12 € / krt.** (huomaa, jos aloitat kesken kauden sovellan alennettua hintaa)

JOOGANIDRA (eli syvärentoutus, etänä)

 • Tuttu ja ihana syvärentoutus, joka vahvistaa luovuutta, parantaa unta ja muistia sekä rauhoittaa kehon järjestelmiä. Tämä harjoitus tuo energiaa arvaamattomalla tavalla, tunnet sen seuraavien päivien ajan! ** Tunti joka 2.viikko, sunnuntai-iltaisin, klo 20.30–21.15, parittomat viikot, alkaen 22.1., jatkuen 28.5. asti (9krt, ei vko 15). 
 • Hinta 65 € tai 10 € / krt.** (huomaa, jos aloitat kesken kauden sovellan alennettua hintaa)

** Maksun voit tehdä eduilla (ePassi, Edenred, Smartum, Easybreak), MobilePayllä tai saat halutessasi laskun (tilisiirto).


Yksittäiselle tunnille varataan paikka varauskalenterista (linkki yllä). Saat linkin tunnille paluupostissa (tunnit pidän ZOOM-järjestelmän kautta). 

Jos haluat mukaan koko kevätkaudeksi, lähetä minulle asiasta sähköpostia (linkki yllä).


Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn