Huomaa - sivustoa uudistetaan parhaillaan!

Lempeydellä rentoutta elämään

Rentoutusmentori Minna Loponen


MINNA LOPONEN, RENTOUTUSMENTORI

Olen hyvinvointialan yrittäjä, joka on erikoistunut rentoutumiseen, niin kehon kuin mielen rentoutumiseen. Lähestymistapani on oivalluttaa ja opastaa kohti omaa, itselleen sopivaa elämäntapaa...  Lue lisää.


AJANKOHTAISTA

Uusi paikkakunta 

Aloitan toukokuun aikana työskentelyn myös Salossa, torstaisin ja perjantaisin (pääsääntöisesti näin) Hyvinvointikeidas Salossa. 

 

Tarjoan myös Salossa ratkaisuja, joilla saat rentoutta elämään

  • hyvinvointiluennot (hengitys, uni, palautuminen, asenne -otsikoilla), kuinka löytää loppuelämän tapa suhtautua ja toimia itselleen sopivammin.
  • yrityksille ja ryhmille rakennan hyvinvointiohjelmia, joidan tavoitteena kannustaa ja motivoida pitämään itsestä, kehosta ja mielestä, hyvää huolta. 
  • psyykkinen valmennus, tukemaan tavoitteellista tekemistä (työelämä, urheilu, taide, koulu) niin, että saavutat sen, mitä haluat.
  • palautumisohjaus, kun on tarve saada tukea ja neuvoja, että löytyisi tapa riittävästi palautua stressistä ja rasituksesta. Tapaamiset sisältävät keskustelua ja erittäin lempeää liikettä (ei vaadi liikuntataustaa tai kuntoa)
  • jooga ja lempeä liike, antamaaan keholle ja mielelle laatuaikaa liikkeen ja pysähtymisen kautta (sisältää hengitysharjoituksia). Tuntien vaativuus vaihtelee, mutta tunnit sopivat aina perusterveelle, ja mikäli erityisvaatimuksia on, niistä kannattaa mainita tunnin alussa.
  • hengittäminen ja sen harjoittaminen, jotta voisit paremmin!

Ohjaan joogatunteja Salon seudulla kesän aikana sekä joogaan tutustumiskursseja.

Lisätietoa lähiaikoina!


Ohjelmaa kesäkuussa

LEMPEÄ ILTAJOOGA: Ihana kehoa liikuttava ja rentouttava lempeä iltajooga kehoa kuunnellen, tiistai-illassa klo 19-20.15, viikot 24,25,26 (yht 3krt). Hinta 36€.

AAMUN ENERGIAN AVAUS: Aloita päiväsi sillä, että laitat energiasi virtaamaan ja valmistat siten kehoa sekä mieltä päivään, neljänä arkiaamuna viikossa (ma, ti, to, pe) klo 7.30-7.50. Kesäkuussa viikot  22,24,25,26 (yht 13krt). Mahdollista saada tallenne sessiosta käyttöön 3vrk ajaksi. Hinta 35€.

LEMPEÄ AAMUJOOGA, keskiviikkoaamuissa (klo 7.15-8.15, vko 24,25,26, yht 3krt) odottelee vielä muutamaa innokasta mukaan! Tunnilla tehdään kehoa herättelevää liikettä ja rentouttavia asanoita, päivä vaan on erilainen kun on tämän tunnin omistanut kehon ja mielen hyvinvoinnille! Hinta 36€.

 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostillaIhanaa infota

Syksyn 2023 retriitit, Heponiemessä Karjalohjalla

Jooga&hengitys, vahvempana kohti syksyä hengittämällä ja joogaamalla, 15. – 17.9.2023 - ilmoittautuminen avattu

Joogaa&etätyötä, energisoivia päiviä joogaten, rauhoittuen ja silti tehden täydet työpäivät, 19.-21.9. - ilmoittautuminen avattu

Valoa pimeyteen –vahvista sisäistä rauhaasi, 24. - 26.11.2023 - TÄYNNÄ!

HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS

Tee varaus sähköpostilla

LIIKKEEN KAUTTA RENTOUTTA (ryhmät)

Tee varaus kalenterista


RETRIITIT

HIERONTA

Tee varaus kalenterista

Asiakaspalautteita

Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn