Tervetuloa tutustumaan sivuihini!

Lempeää joogaa ja jooganidra (ILOyoga)

Joogassa pyrin kehon kokemuksen ja sen tutkiskelun kautta auttamaan jokaista löytämään itsensä, kehon ja mielen ja niiden yhteyden. Ohjaan lempeää tutkiskelevaa joogaa. Tunneilleni on tervetulleita kaikki, kokemusta riippumatta - ohjaan siten, että tunti on miellyttävä ja antoisa jokaiselle. Tuntiin sisältyy pysähtyminen hetkeen, ajatuksista irti päästäminen ja kehon kokemuksessa oleminen, meditaatio. 

Jooganidra, 'jooginen uni', on syvärentoutus, jonka aikana olet tietoisuuden ja unen välimaastossa, aina ei ole mahdollista edes sanoa kummassa. Syvärentoutuksen vaikutuksia voi kokea paitsi itse rentoutuksessa ja unen laadussa sekä luovuuden vahvistumisena. Tämä on eräänlainen meditaatio, joka ohjataan sinulle sanallisesti ja sinun tarvitsee vain maata rentona ja seurata ohjeita. Aivan paras ja IHANA harjoitus!   Ajankohtaista -sivulta voit katsoa seuraavat jooga- ja jooganidratunnit ja lukea lisätietoa täältä.


Liikuntaretriitti

Liikuntaretriitissä yhdistämme lempeää liikettä (joogaa) sekä liikuntaa (kahvakuulailua, pilatesta, nyrkkeilyä) samaan päivään, eli tästä päivästä löytyy jokaiselle jotain. Kiirettä ei pidetä ja kehon tuntemuksia kuunnellaan tarkasti ja päivä loppuukin energisoivaan syvärentoutukseen. 

Seuraavien liikuntaretriittien päivät ja lisätietoa voit lukea täältä.


Voimavaravalmennus

Kyse ei ole siitä, ettetkö jo olisi tehokas ja aikaansaava tai tyytyväinen. Mutta haastan sinua ajattelemaan lisää: voisitko olla yhä varmempi tai keskittyneempi tai saavuttaa pitkäaikaisen tavoitteesi helpommin? Haluatko apua? Positiivisen ajattelun kautta, keskittäen huomiota asioihin uudella tavalla, tiedostaen, pääset aivan minne tahansa. Tai tarkemmin. Saat itsessäsi olevat voimavarat käyttöösi tai opit niitä hankkimaan lisää. Mikäli kiinnostuit, voit lukea aiheesta lisää täältä.


Hieronta

Olen kivun hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja, intohimona faskiat, hengitys ja sen helpottaminen sekä purentalihashoidot. 

Tervetuloa luokseni hierontaan Järvenpäähän! Lue lisää.

Hierontavaraus


 

 

 
 
 
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn