Olen Minna, lähes 50v nainen. Olen hyvinvoinnin monipuolinen ammattilainen, voimavaravalmentaja eli psyykkinen valmentaja, jooga- ja rentoutusohjaaja sekä koulutettu hieroja. Autan asiakkaitani löytämään omat voimavaransa ja siten voimaan ja suoriutumaan paremmin, niin urheilussa, työssä kuin yksityiselämässäkin.

  •  TYÖSSÄNI yhdistän eri osaamisiani siten, että Sinä saat olemassaolevia voimavarojasi käyttöösi ja pystyisit niitä kehittämään sekä olisit tuloksekkaampi ja onnellisempi ja voisit löytää uuden ja vahvemman ajattelutavan. Myös työyhteisöjen johtamisessa tarvitaan näitä taitoja, autankin organisaatiota (työyhteisöjä, yhdistyksiä, urheiluseuroja) kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, parempaa työssäjaksamista sekä tuloksellisuutta auttamalla kulttuurin kehittämisessä siten, että jokainen pystyy olemaan yhteisössä oma paras minänsä.
  • KOULUTUKSELTANI olen psyykkinen valmentaja (SportFocus, Helsinki), ja vahvistaakseni omaa kehitystäni opiskelen vielä psykologiaa ja urheilupsykologiaa, jotta voisin myöhemmin hakea osaamiseni lisenssiointia.  Lisäksi minulla on aikaisempi akateeminen koulutus (FM, Linköpingin Yliopisto) sekä väitöskirjatyö kesken unihäiriöiden alueelta (Epidemiologinen tutkimus, Tampereen yliopisto). Olen myös kivun hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja (Stadin Aikuisopisto, 03/2019) ja alkanut syventymään faskioiden toimintaan ja hoitoon.
  • TYÖURAANI olen tehnyt vuosia yritysmaailmassa, niin Suomessa kuin laajemmaltikin Euroopassa. Olen kehittänyt organisaatioiden asiakaskäyttäytymisen analytiikkaa, johtanut kansallisia sekä pohjoismaisella tasolla asiakas- ja kilpailijatutkimusten organisointia sekä hoitanut tutkimuksiin liittyviä sisäisiä sekä ulkoisia kumppanuuksia sekä toiminut Compliance-officerina, näistä viimeiset 9v Nordeassa, myös asiantuntijajohtajan roolissa.
  • ILOYOGAssa toimin joogan ja rentoutuksen ohjaajana. Kunnioitan kehoa ja sen tuntemuksia ja uskon, että se onkin viisain opettajamme - tarvitsemme jokainen vahvan keho-mieli -yhteyden. Joogaohjaajaksi valmistuin alkuvuodesta 2018 (RYT500, YogaSource, Helsinki), joogattuani yli 25v. Olen myös ehtinyt pitämään omaa joogasalia Helsingissä (2017-2018). Rentoutusryhmiä unettomille olen pitänyt koska olen kokenut, että akateeminen tutkimus voi olla kaukana arkielämästä, näin olen pystynyt tuomaan tutkimustiedon sekä jooga/meditaatio/rentoutusosaamisen lähellä arkea, kaikille saatavaksi. 
  • KOKEMUSTA minulla on eri kulttuureista, erilaisista ihmisistä ja heidän tavoistaan ja osaankin hyvin huomioida erilaiset tarpeet asuttuani ja työskenneltyäni ulkomailla vuosia. Myös urheilusta minulla on vahvaa kokemusta, sillä olen pelannut koripalloa SM-tasolla ja pari vuotta ulkomailla sekä toiminut valmentajana eri ikäisten lasten ja nuorten ryhmissä noin 20v (viimeksi kaudella 20-21, 14-15v tytöille BeatBasketissa, Järvenpäässä)
 
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn