VOIMAVARAVALMENNUS tai tutummin PSYYKKINEN VALMENNUS

Tarjontaani

  • Milocoo/yksilö: Miten minä voisin saavuttaa uuden tason - olisin vahvempi ja varmempi, päämäärätietoisempi ja luottaa itseeni enemmän? Tämä on henkilökohtainen (1-to-1) palvelu jokaiselle, joka kaipaa positiivista haastamista ja ohjausta, että voi olla oma itsensä, positiivisesti ja rohkeasti sekä voimaan paremmin. 
  • Milocoo/DNA: Psyykkinen valmennus osaksi DNA:ta. Kuinka saan itseni ja ihmiset ympärillä voimaan paremmin ja jaksamaan paremmin? Miten saisimme parhaiten kokonaisuuden toimimaan saumattomasti yhteen? Tämä on organisaatiolle suunnattu palvelu, tiimille, joukkueelle tai koko seuralle. Miten rakennamme yhteisön, missä jokainen voi olla vahvempi ja varmempi.
  • Milocoo/vastuuhenkilöt: Kuinka saada valmentajat, esimiehet, ryhmänjohtajat auttamaan omaa ryhmää kehittymään ja vahvistumaan? Tämä on vastuuhenkilöille tarkoitettu palvelu, kuinka huomioida ja auttaa oman ryhmän jäseniä vahvistumaan ja siten auttaa ryhmää saavuttamaan asetettu tavoite. 
  • Milocoo/ryhmä: Joukkueelle, työntekijöille, toimijoille suunnattu valittujen teemojen ympärillä tapahtuva ryhmäohjaus uuteen ajatteluun. Tämä on ryhmälle, missä on jo löydetty ja tiedostettu, missä asioissa tarvitaan tukea ja ohjausta. Aiheita voi olla esimerkiksi keskittymisen säilyttäminen stressi(kilpailu)tilanteessa tai motivaation parantaminen. 
  • Milocoo/onlineryhmä (online/whasapp): Kannustavaa sparrausta jokaiseen viikkoon aiemmin sovittujen teemojen äärellä. Kuinka pysyä omassa tekemisessä uudella, korkeammalla tasolla. Tämä palvelu on pienelle ryhmälle tarkoitettu aallon harjalla pysyttelevä sparraus.
 
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn