🌱 LIIKUNTARETRIITTI🌱

🌱 24h IRTIOTTO KRAPILLA!  - tulossa syksyllä 🌱 

24h irtiotto sisältää rauhallista kehoa avaavaa liikettä, reippaampaa liikuntaa sekä syvärentouksen. Päivä on antoisa niin aktiiviliikkujalle kuin vähemmän liikuntaa harrastavalle, kaikki tehdään kehoa kunnioittaen. Herkullisten ruokien ja rantasaunan löylyjen lisäksi illalla on vielä voimavaravalmennusta ja leppoisaa yhdessäoloa.  

Vuorokauteen sisältyy seuraavat asiat:

  • Hiljainen liikuntaretriitti (liikuntaa ja rentoutumista, klo: 10-17)
  • Lounas ja päivällinen
  • Sauna
  • Voimavaravalmennus (90min, oman elämän 'kartan' hahmottaminen)

(Erikseen majoitus Krapilta sis. aamiainen)

🌱 Hiljainen liikuntaretriitti - irti hetkeksi

Tämä päivä on luotu Sinulle, joka tarvitset hetken olla rauhassa - vietämme koko päivän hiljaisuudessa, puhumatta, ilman katsekontaktia (tuntien ohjausta lukuunottamatta) ja suljemme laitteet. Päivä tarjoaa Sinulle pysähdyksen - reippaampaa harjoittelua kahvakuulatunnilla ja pilatesta sekä rauhoittumista joogan ja meditaation avulla. Kuuntelemme tarkasti kehoa. Päivään sisältyy lounas sekä käyskentelyä luonnossa nauttien ajasta ilman tekemistä. Päivä päättyy syvärentoutukseen, levolliseen olotilaan.

🌱 Mini liikuntaretriitti - pieni irtiotto

Päivässä yhdistyy jooga ja reipas liikunta, jotka yhdistettynä tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen. Mini liikuntaretriitti on lyhennetty versio koko päivän liikuntaretriitistä. Aamupäivän aikana saat kuitenkin uudenlaisen kokemuksen kehoon ja syvärentoutuksessa aika pysähtyy ja mieli virkistyy, Päivän aikana kuunnellaan ja kunnioitetaan kehoa ja sen kokemuksia, siksi päivä sopii aivan jokaiselle. Ohjaajien vahva kokemus takaa laadukkaan ja turvallisen päivän. Tervetuloa kokemaan Mini liikuntaretriitti kanssamme!

🌱 Seuraavat retriittipäivät ilmoitetaan lähiaikoina (kaikki toteutetaan Krapilla):

  • Mini liikuntaretriitti (klo:10-13.00, hinta 49€)
  • Hiljainen liikuntaretriitti (klo:10-17.00, hinta 98€, sis.lounaan)


Liikuntaretriittivaraus

 🌱 Ohjaajat (ohjaajilla kokemusta yhteensä yli 15000 kertaa)

SALLA RINNE. Pilates-, kuntonyrkkeily- ja kahvakuulaohjaaja sekä Sensovalmentaja. Sallan tunneilla tehdään huolellisesti ja tarkasti liikkeet. Monipuolisen taustansa vuoksi Sallalla on jokaiselle liikkujalle juuri hänelle sopivat neuvot ja ohjeet. Turvallisen harjoittelun lisäksi tunneilla on hauskaa! 

MINNA LOPONEN. Joogaopettaja ja psyykkinen valmentaja, joka opettaa rentoutumista sekä auttaa omien voimavarojen käyttöönotossa. Hän myös työstää väitöskirjatyötä unihäiriöistä ja pitää rentoutusryhmiä unettomille sekä toimii hierojana Järvenpäässä. Minnan tunneilla päästetään irti turhasta ja kotiin lähdetään lempeinä ja rentoutuneina.


🌱 Liikuntaretriitti - aikaa itselle - tämä vaihtoehto on alkuvuoden tauolla 🌱

 Tämä päivä tarjoaa Sinulle kehon ja mielen rentoutumista joogan ja meditaation keinoin sekä reippaampaan harjoittelua kuntonyrkkeilyn sekä pilateksen avulla - kaikkea sopivassa suhteessa kehoa kuunnellen. Lisäksi päivään sisältyy hyvinvointia tukeva luento (vaihtuva aihe) sekä lounas. Päivän lopussa on ihana syvärentoutus. Tämän päivän aikana ei kiirehditä, mutta ehditään paljon!


 
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn