🌱 ILOYOGA eli LEMPEÄÄ JOOGAA 🌱

SUPERTARJOUS JOOGAKEVÄÄSEEN 2021: 

TUNTI

AIKA

JAKSO

JAKSON HINTA

AAMUJOOGA

TI 7.15-8.15 
parittomat vkot

26.5.-22.6 (2krt)

20€ (norm 24€)

JOOGANIDRA

SU 20.30-21.15
parittomat vkot

26.5.-13.6. (2krt)

16€ (norm 18€)

ILTAJOOGA

KE 19.30-20.45

26.5.-23.6. (4krt)

46€ (norm 60€)

KAIKKI yhteensä** 60€ **

Mikäli jokin tunti (jakso) kiinnostaa sinua tai haluat ehkä kaikille tunneille mukaan - laita minulle sähköpostia: minna(a)milocoo.fi.


🌱 LEMPEÄ AAMUJOOGA, online🌱 

*** Lempeä aamujooga (joka toinen tiistai, parittomat viikot, klo: 7.15-8.15)  *** Lempeä kehonherätystunti. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä, niin kehosi kuin mielesi. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. 

"Lempeä aamujooga on paras mahdollinen alku päivälle, sillä Minnan ohjaus on asiantuntevaa ja ihan huippua, ja Zoomilla onnistuu mistä vaan!” Meri 48v, Espoo

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua vähintään 7h etukäteen. ZOOM-linkin aamujoogaan saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Miten toimia:

  • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, omat joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun.
  • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla ennen tunnin alkua, hinta 12€.
Joogavaraus
🌱JOOGANIDRA (syvärentoutus), online🌱

*** Ihana rentoutuminen, energisoituminen ja unta tukeva jooganidra. Tämän rentoutumisen aikana käydään läpi kehoa sekä tarkastellaan hengitystä ja annetaan ajatusten virrata vapaana. TERVETULOA mukaan tähän ihanaan joogiseen uneen!

Muista ilmoittautua tunnille, ZOOM-linkin saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

  • Parittomien viikkojen sunnuntait klo: 20.30-21.15 aina 13.6. asti, lempeää liikettä 10-15min & jooganidra 
  • Hinta: 9€, maksun voit suorittaa MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla ennen tunnia.
Jooganidravaraus
🌱 ILTAJOOGA kesään, online🌱 

*** Iltajooga (sunnuntaisin 26.5.-23.6. klo: 19.30-20.45) *** Kehoa kuuntelevaa, lempeää liikettä, rauhoittamaan mieltä ja kehoa. Tutkiskelemme myös pysähtymistä, taukoa ja tilaa meissä ja sen tuntua kehossa. Kaikki tehdään kehoa kunnioittaen päästäen irti sellaisesta, mitä emme enää tarvitse. Energisoitumista. Kannattaa tulla mukaan - TERVETULOA! 

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua, ZOOM-linkin saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Toimi näin:

  • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, omat joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun.
  • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla ennen tunnin alkua, hinta 15€.
Joogavaraus
🌱 TEEMAJOOGATUNTI on levolla ainakin syksyyn asti🌱

***Teemajooga*** Lempeän liikkeen avulla teemme ihanan matkan omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen aina eri teeman ympärillä - päästämme irti turhasta ja olo kevenee. Teemajooga on 2,5h sessio, joka sisältää pienen tauon (5min) noin session puolessa välissä. Teemajooga päättyy jooganidraan eli syvärentoutukseen.

Teemajooga järjestetään sekä online, että ihanassa Balance -salissa (Seutulantie 3-5 G, Järvenpää, ns. vanha mattotehdas) - kerro ilmoittautuessa kummalla tavalla haluat osallistua. Ryhmän koko Balance -salissa on max 4hlöä. Hinta 15€. 

🌱 LIVE AAMUJOOGA  odottaa live-aikoja🌱

***Lempeä aamujooga*** Lempeää liikettä aamuun, kehon ja mielen herättelyä. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä ja voit paremmin. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. Aamujooga pidetään perjantaisin noin kerran kuukaudessa ja kestää 75min (klo: 7.15-8.30). Paikkana ihana Balance -sali (Seutulantie 3-5 G, Järvenpää, ns. vanha mattotehdas). Ryhmän koko on max 7hlöä.  
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn