🌱 ILOYOGA eli lempeää joogaa 🌱

🌱 LEMPEÄ AAMUJOOGA, online🌱 

*** Lempeä aamujooga (tiistaisin 7.15-8.15)  *** Lempeä kehonherätystunti. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä, niin kehosi kuin mielesi. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. 

"Lempeä aamujooga on paras mahdollinen alku päivälle, sillä Minnan ohjaus on asiantuntevaa ja ihan huippua, ja Zoomilla onnistuu mistä vaan!” Meri 48v, Espoo

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua vähintään 7h etukäteen. ZOOM-linkin aamujoogaan saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Miten toimia:

  • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, omat joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun.
  • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla ennen tunnin alkua, hinta 12€.
Joogavaraus
🌱JOOGANIDRA (syvärentoutus), online🌱

*Ihana rentoutuminen, energisoituminen ja unta tukeva jooganidra. TERVETULOA mukaan tähän ihanaan joogiseen uneen!

  • Parittomien viikkojen sunnuntait klo: 20.30-21.15, lempeää liikettä & jooganidra (hinta: 6€)
Jooganidravaraus
🌱 TEEMAJOOGATUNTI, online sekä live (Balance-sali, Järvenpää)🌱

***Teemajooga*** Lempeän liikkeen avulla teemme ihanan matkan omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen aina eri teeman ympärillä - päästämme irti turhasta ja olo kevenee. Teemajooga on 2,5h sessio, joka sisältää pienen tauon (5min) noin session puolessa välissä. Teemajooga päättyy jooganidraan eli syvärentoutukseen.

Teemajooga järjestetään sekä online, että ihanassa Balance -salissa (Seutulantie 3-5 G, Järvenpää, ns. vanha mattotehdas) - kerro ilmoittautuessa kummalla tavalla haluat osallistua. Ryhmän koko Balance -salissa on max 4hlöä. Hinta 30€. 

  • Su 21.3. Teemajooga (10-12.30) - Liikkuva ja vetreä selkä
Joogavaraus
🌱 LIVE AAMUJOOGA  odottaa vuotta 2021🌱

***Lempeä aamujooga*** Lempeää liikettä aamuun, kehon ja mielen herättelyä. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä ja voit paremmin. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. Aamujooga pidetään perjantaisin noin kerran kuukaudessa ja kestää 75min (klo: 7.15-8.30). Paikkana ihana Balance -sali (Seutulantie 3-5 G, Järvenpää, ns. vanha mattotehdas). Ryhmän koko on max 7hlöä. Hinta 14€ 
 
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn