🌱 ILOYOGA eli LEMPEÄÄ JOOGAA, SYYSKUU-JOULUKUU (6.9.-20.12., ei viikot 39, 42, 46, 50)🌱

🌱 LEMPEÄ AAMUJOOGA keskiviikkoisin 7.15-8.15, online🌱 

*** Lempeä aamujooga *** Lempeä kehonherätystunti. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä, niin kehosi kuin mielesi. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. 

"Lempeä aamujooga on paras mahdollinen alku päivälle, sillä Minnan ohjaus on asiantuntevaa ja ihan huippua, ja Zoomilla onnistuu mistä vaan!” Meri 48v, Espoo

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua vähintään 7h etukäteen. ZOOM-linkin aamujoogaan saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Miten toimia:

  • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, omat joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun (joogavyö).
  • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tunnin alkua, hinta 12€.
Joogavaraus
🌱JOOGANIDRA (syvärentoutus), sunnuntaisin (1krt/kk) 20.30-21.15, online🌱

*** Ihana rentoutuminen, energisoituminen ja unta tukeva sekä innovatiivisuutta ja intuitiivisuutta  vahvistava jooganidra. Tämän session aikana käydään läpi kehoa sekä tarkastellaan hengitystä ja annetaan ajatusten virrata vapaana. TERVETULOA mukaan tähän ihanaan joogiseen uneen!

Muista ilmoittautua tunnille, ZOOM-linkin saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

  • Sunnuntaisin (19.9./17.10/21.11./19.12.) klo: 20.30-21.15, lempeää liikettä 10-15min & jooganidra 
  • Hinta: 10€, maksun voit suorittaa MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tuntia.
Jooganidravaraus
🌱 ILTAJOOGA, maanantaisin 19.00-20.30, online🌱 

*** Iltajooga *** Kehoa kuuntelevaa, lempeää liikettä, rauhoittamaan mieltä ja kehoa. Tutkiskelemme myös pysähtymistä, taukoa ja tilaa meissä ja sen tuntua kehossa. Kaikki tehdään kehoa kunnioittaen päästäen irti sellaisesta, mitä emme enää tarvitse. Energisoitumista. Kannattaa tulla mukaan - TERVETULOA! 

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua, ZOOM-linkin saat varausvahvistuksen mukana ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen. 

Toimi näin:

  • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, omat joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun (joogavyö=.
  • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla/Smartumilla/EazyBreakilla/Edenredillä ennen tunnin alkua, hinta 14€.
Joogavaraus
🌱 TEEMAJOOGATUNTI  viikonloppuun, tulossa loppuvuodesta🌱

***Teemajooga*** Lempeän liikkeen avulla teemme ihanan matkan omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen aina eri teeman ympärillä - päästämme irti turhasta ja olo kevenee. Teemajooga on 2,5h sessio, joka sisältää pienen tauon (5min) noin session puolessa välissä. Teemajooga päättyy jooganidraan eli syvärentoutukseen.

Teemajooga järjestetään sekä online, että ihanassa Balance -salissa (Seutulantie 3-5 G, Järvenpää, ns. vanha mattotehdas) - kerro ilmoittautuessa kummalla tavalla haluat osallistua. Ryhmän koko Balance -salissa on max 6hlöä. 

 
Posti
Puhelu
Instagram
LinkedIn