ILOYOGA eli LEMPEÄÄ JOOGAA

Joogassa pyrin kehon kokemuksen ja sen tutkiskelun kautta auttamaan jokaista löytämään itsensä, kehon ja mielen ja niiden yhteyden. Ohjaan lempeää tutkiskelevaa joogaa, olipa kyseessä Astanga -tunti tai lempeä Yin -tunti, tai jotain näiden väliltä. Tunneilleni on tervetulleita kaikki, kokemusta riippumatta - ohjaan siten, että tunti on miellyttävä ja antoisa ihan jokaiselle, oman kehon ja mielen mukavuusalueella. Jokaiseen tuntiin sisältyy pysähtyminen hetkeen, ajatuksista irti päästäminen ja kehon kokemuksessa oleminen, meditaatio. 


🌱LEMPEÄ AAMUJOOGA, online🌱

*** Lempeä aamujooga (tiistaisin 7.15-8.15)  *** Lempeä kehonherätystunti. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä, niin kehosi kuin mielesi. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. 

Huomaa(!) Tunnille tulee ilmoittautua vähintään 12h etukäteen, sillä tunti pidetään vain, mikäli min 4 osallistujaa. Ilmoittautumaan pääset tästä. ZOOM-linkin ja ohjeet saat ennen tuntia ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen, linkki on sama kuin kevätkaudella. ***

Miten toimia:

  • Tarvitset päälle joustavat vaatteet, omat joogamaton sekä 1-2 napakkaa peittoa, kaksi joogatiiltä (tai käytät peittoja näiden sijasta) sekä pitkän vyön/narun.
  • Tunti maksetaan MobilePayllä tai ePassilla ennen tunnin alkua, hinta 12€.


🌱 TEEMAJOOGATUNTI & AAMUJOOGA 🌱

***Teemajooga*** Lempeän liikkeen avulla teemme ihanan matkan omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen aina eri teeman ympärillä - päästämme irti turhasta ja olo kevenee. Teemajooga on 3h sessio, joka sisältää pienen tauon (+ pientä naposteltavaa/teetä). Paikkana edelleen ihana Balance -sali (Seutulantie 3-5 G, Järvenpää, ns. vanha mattotehdas). Ryhmän koko on max 7hlöä. Hinta 36€. Tässä tulevat teemat ja päivämäärät:

  • su 1.11. Lantioon liikettä lempeästi.  (Huom aika! klo: 12.00-15.00)
  • su 29.11. Rintakehä ja hartia-niska-alueen tunti. (Huom aika! klo: 12.00-15.00)

***Lempeä aamujooga*** Lempeää liikettä aamuun, kehon ja mielen herättelyä. Teemat vaihtelevat, mutta jokainen tunti on lempeä aktivointi koko keholle ja siten valmistaa sinua päivään. Tällä tunnilla et hikoile ja tunnin päätyttyä olet hereillä ja voit paremmin. Tunti sopii kaikille joogakokemuksesta riippumatta. Aamujooga pidetään perjantaisin noin kerran kuukaudessa ja kestää 75min (klo: 7.15-8.30). Paikkana ihana Balance -sali (Seutulantie 3-5 G, Järvenpää, ns. vanha mattotehdas). Ryhmän koko on max 7hlöä. Hinta 14€ 

  • Pe 30.10. Teemana niska-hartia-alue ja liikkeen voima.  Parempi aamu lempeän liikkeen keinoin!
  • Pe 20.11. Teemana lantio ja sen rentouttaminen. Vahvana ja rentoutuneena viikonloppuun.
  • Pe 18.12. Teemana hengittäminen ja ajatuksen rauhoittaminen, lempeästi. Kivalle fiiliksellä kohti joulua!

Joogatunneille pääset ilmoittautumaan tästä.


🌱MUITA TULEVIA RYHMIÄ JA TAPAHTUMIA🌱

 * Hyvä joulumieli -keräys tapahtuma 6.12. - laita kalenteriisi. Päivä sisältää monenlaista liikuntaa ja hyvää mieltä!

Lähes joogaretriitti pe 27.12. Tämä pitkä sessio koostuu lempeästä 2h30min osuudesta kehoa tutkien ja rennosti kokien sekä hieman virtaavammasta, lämmittävämmästä dynaamisesta osuudesta, 1h15min. Voit osallistua molempiin tai vain jompaankumpaan osuuteen per päivä! Lisää lähempänä - laita päivämäärät talteen!

 
Posti
Puhelu